Έχουμε εξηγήσει πολλές φορές γιατί αναγκαστήκαμε να φτιάξουμε το ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ…

Το καταστατικό μας διαμορφώθηκε κατά τέτοιο τρόπο, ώστε:

  1. Να αναπτύσσεται κλαδικά και πανελλαδικά καλύπτοντας όλο και περισσότερους συνταξιούχους .
  2. Θωρακίστηκε οργανωτικά έτσι, ώστε να μην γίνει παράρτημα του κρατικού και κομματικού συνδικαλισμού.

Προϋπόθεση αυτών είναι η δραστηριοποίηση και συμμετοχή όλο και περισσότερων συναδέλφων που συνειδητοποιούν – μετά από όσα έχουν προηγηθεί –  ότι κανένας δεν μπορεί να σώσει τα δικαιώματα και τους μισθούς της τάξης μας (εργαζομένων και συνταξιούχων), αν δεν κινητοποιηθούμε εμείς οι ίδιοι…

Στις εκλογές λοιπόν που θα γίνουν στις 31/5, 1/6 και 2/6 υπάρχει ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο στο οποίο θα περιλαμβάνονται όλοι οι υποψήφιοι.

Οι ψηφοφόροι μπορούν να βάλουν μέχρι 4 σταυρούς.

Από τους υποψήφιους εκλέγεται ένας αντιπρόσωπος ανά δέκα ψηφίσαντες.

Οι αντιπρόσωποι αυτοί, οι οποίοι εκλέγονται ανά νομό ή Περιφέρεια, θα συγκροτηθούν σε σώμα στην Γενική Αντιπροσωπευτική Συνέλευση και θα εκλέξουν το επόμενο 15μελές Δ.Σ. για την προσεχή τριετία…

Άρα, όσοι περισσότεροι ψηφίσουν, τόσοι περισσότεροι αντιπρόσωποι θα εκλεγούν και αντίστοιχα θα αυξάνει η δυναμική του σωματείου μας.

Τονίζουμε για άλλη μια φορά ότι η συμμετοχή στο σωματείο μας και στα όργανά του (Γ.Α.Σ., Δ.Σ., Ελεγκτική Επιτροπή, Εφορευτικές Επιτροπές)  είναι εντελώς εθελοντική, αποτελεί προσφορά των συναδέλφων χωρίς κανένα οικονομικό όφελος. Δεν υπάρχουν στο ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ συνδικαλιστικές αποζημιώσεις και φανεροί ή αφανείς μισθοί και παροχές….

Καλούνται λοιπόν όλοι οι συνάδελφοι να συμμετάσχουν ενεργά στις εκλογές, να βάλουν υποψηφιότητα ως αντιπρόσωποι (όσο περισσότεροι, τόσο καλύτερα) για να συνεχίσουμε να παλεύουμε για τα προβλήματά μας σ’ αυτές τις δίσεκτες εποχές…

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.