Κόπηκε η πίτα για το 2015 του Κινήματος Συνταξιούχων

0

Την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 55 συνάδελφοι συνταξιούχοι μαζευτήκαμε σε ένα μεζεδοπωλείο στην Κυψέλη για την κοπή της πίτας του συλλόγου μας. Ο πρόεδρος του συλλόγου Ε. Διαμάντης, αφού έκοψε την πίτα και ευχήθηκε σε όλους τους παριστάμενους χρόνια πολλά, ανέφερε το έργο του συλλόγου κατά τα τελευταία 2,5  χρόνια. Στη συνέχεια ο Γεν. Γραμματέας Π. Μπρόφας μίλησε για τις συναντήσεις που είχε αντιπροσωπεία του Κινήματος Συνταξιούχων με εκπροσώπους κομμάτων λίγο πριν τις εκλογές. Σε σχετική κλήρωση που ακολούθησε τυχεροί ήταν οι: Κώστας Μελίτας, Λευτέρης Χατζόπουλος, Ειρήνη Πολυχρονίου – Νώε, Καίτη Πεπονή, Κώστας Μακρίδης και  Δημήτρης Αποστόλου, πού κέρδισαν από ένα βιβλίο.

Ευχαριστούμε όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση και πιστεύουμε ότι η συνάντηση αυτή θα αποτελέσει την απαρχή για άλλες τέτοιες αντίστοιχες μαζώξεις σε διάφορα σημεία της Αττικής αλλά και στην επαρχία.

ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ

Μοιραστείτε το.

Σχολιάστε

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Τα στοιχεία που υποβάλετε μέσω της φόρμας εγγραφής της ιστοσελίδας μας είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.