Για άλλο ένα Σαββατοκύριακο οι εθνοπατέρες μας συνεδρίασαν και δούλεψαν για το “καλό μας”…

Για  να μη γκρινιάζουμε πάντα όμως αναμασώντας τα ίδια και τα ίδια, μάλλον ΦΤΑΙΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ, γιατί ή δήλωση του Κατρούγκαλου ότι αν δεν ήταν καλός ο ασφαλιστικός νόμος θα βούλιαζε το Σύνταγμα όσο πικρή και να είναι κι όσο κι αν μας πονάει είναι αληθινή…

Για να φτάσουμε όμως και να βουλιάξουμε το σύνταγμα χωρίς να δώσουμε λαβή για άλλη μια φορά σε καινούργιους εθνοσωτήρες {αριστερούς δεξιούς δεν έχει σημασία}, πρέπει να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Τα ερωτήματα είναι αμείλικτα κι αν δεν τα απαντήσουμε θα συνεχίσουν να μας πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο.

Και βέβαια θα συνεχίσουμε να επιλέγουμε ανάμεσα στη Σκύλα και στη Χάρυβδη για το ποιος θα μας σώσει καλύτερα….

Γιατί λοιπόν μας τα πήραν όλα;

Είναι απλό: Γιατί δεν αντισταθήκαμε… Γιατί μόνο ψηφίζαμε… Γιατί ψάχναμε άλλους σωτήρες ή κορόιδα που θα μας εκπροσωπούν και θα κάνουν τη δουλειά για μας αλλά χωρίς εμάς….

Αποδείχτηκε όμως ότι τα κορόιδα δεν ήταν αυτοί – όπως νομίζαμε – αλλά εμείς, που παρατήσαμε κορυφαίους θεσμούς που για χάρη τους χύθηκαν ποτάμια αίμα, που επιτρέψαμε να έρθουν στα σωματεία άλλα (συνήθως εχθρικά) χέρια… Γιατί αυτά τελευταία σκληρά χρόνια που έπρεπε αντί να ενεργοποιήσουμε τα σωματεία,   τα λοιδορούμε και τα ευτελίζουμε είτε αναμασώντας την πολεμική των επικυρίαρχων είτε επιβραβεύοντας τους συνήθεις εργατοπατέρες … Τρανή απόδειξη αυτού αποτελεί η πρόσφατη επανεκλογή του προέδρου της ΓΣΕΕ Παναγόπουλου ….

Εμείς όμως – στο ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ – παρόλα αυτά συνεχίζουμε…

Σαναδέλφισσες και συνάδελφοι σας θυμίζουμε ότι βρισκόμαστε σε διαδικασία εκλογών…

Την Παρασκευή 27/5 λήγουν οι υποψηφιότητες και σας καλούμε να στείλετε έγκαιρα τις αιτήσεις συμμετοχής σας…

Με τέτοια μικρά βήματα πρέπει να ξαναρχίσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και να οδηγηθούμε στα τεράστια άλματα που απαιτεί η εποχή μας…

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.