Με αφορμή την νέα ασφαλιστική επίθεση, για την οποία διοργανώνονται διάφορες συγκεντρώσεις, συλλαλητήρια ή πορείες, επαναλαμβάνουμε τη θέση  ότι εμείς συμμετέχουμε σε όλες τις πορείες, διαδηλώσεις, αντιδράσεις κλπ, που γίνονται κατά των αντιασφαλιστικών μέτρων από όποια κυβέρνηση και αν γίνεται και μάλιστα από τη σημερινή, δήθεν αριστερή…

Με την ευκαιρία καταγγέλλουμε την επίθεση που δεχθήκαν συνταξιούχοι έξω απ’ το Μαξίμου την περασμένη βδομάδα, μια επίθεση που δείχνει ότι ο αυταρχισμός δεν είναι δυστυχώς προνόμιο μόνο του παλιού δικομματισμού, αλλά ερωτοτροπεί μ’ αυτόν και η σημερινή κυβέρνηση του τρίτου μνημονίου…

Το Σάββατο και ώρα 12 διοργανώνεται συγκέντρωση  στην Ομόνοια απ’ την ΑΔΕΔΥ, τη ΓΣΕΕ από διάφορα “συνταξιουχικά σωματεία” και άλλους φορείς. Αν και δεν θεωρούμε ότι η ανυπόληπτη ηγεσία της ΓΣΕΕ είναι δυνατόν να διεξαγάγει οποιονδήποτε αγώνα – έστω και για αντιπολιτευτικούς λόγους – εμείς δεν απορρίπτουμε καμία συμμετοχή… Καλούμε τους συνταξιούχους να συμμετάσχουν και στη συγκέντρωση αυτή με τα δικά μας συνθήματα και στόχους!

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.