Συνάδελφοι εργαζόμενοι του Ομίλου ΟΤΕ

Χαιρετίζουμε τον αγώνα που ξεκινήσατε διεκδικώντας ΣΣΕ που να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες όσων εργάζονται  για τον Όμιλο ΟΤΕ.

Η άρνηση της εργοδοσίας να συζητήσει σοβαρά και με  υπευθυνότητα μαζί σας και να ικανοποιήσει τις διεκδικήσεις σας αποτελεί πρόκληση όχι μόνο για σας αλλά και για μας τους συνταξιούχους και για ολόκληρη την εργαζόμενη κοινωνία. Σε μια τεράστια κερδοφόρα επιχείρηση που μετά τα αποκαΐδια του γερμανικού ναζισμού στήθηκε από το μηδέν με τον ιδρώτα και το αίμα πολλών γενιών εργαζομένων. Συνεχίζει να ανθεί με το μόχθο των σημερινών εργαζόμενων του Ομίλου ΟΤΕ και με την εμπιστοσύνη της ελληνικής κοινωνίας που τον τροφοδότησε όλα αυτά τα χρόνια.

Η εμπιστοσύνη αυτή έχει βαθιές ρίζες και δεν  οφείλεται ούτε στην τεράστια και προκλητική διαφήμιση προς τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, που αποσιωπούν την απεργία, ούτε στην “εμπνευσμένη καθοδήγηση” της υπερτιμημένης διευθυντικής νομενκλατούρας με τους φαραωνικούς μισθούς .

Ούτε όλοι, εμείς τα εκατομμύρια των χρηστών – πελατών, πάσχουμε από το ‘”σύνδρομο της Στοκχόλμης” όπως αναφέρει στο βιβλίο του ο Παναγής Βουρλούμης. Αντιθέτως αγανακτούμε όταν μαθαίνουμε:

  • Για την μείωση των μισθών του βασικού και παραγωγικού προσωπικού
  • Τους μισθούς των 400 και 500 €
  • Το consolidation, τη γενίκευση του outsourcing και των εξωτερικών εργολαβιών
  • Τα καθημερινά εργατικά ατυχήματα
  • Την κατάργηση βασικών δικαιωμάτων που κατακτήθηκαν με αγώνες.
  • Το ψαλίδισμα του Λογαριασμού νεότητας
  • Τα ακριβά τιμολόγια για τους άνεργους και τους συνταξιούχους

Την κατάργηση  των τιμολογίων μεταξύ ενεργών και συνταξιούχων {ότι δηλαδή μας αφορά} θα μπορούσαμε να το παραβλέψουμε.

Κλονίζεται όμως η εμπιστοσύνη μας όταν μαθαίνουμε ότι η Διοίκηση του ΟΤΕ αντί  να συζητήσει σοβαρά με την ΟΜΕ ΟΤΕ και να δώσει ουσιαστικές αυξήσεις, ζητάει κι άλλες  περικοπές και κατάργηση των χορηγιών του  Εφάπαξ!

Αυτός δεν είναι ούτε ο ΟΤΕ που μας ενώνει, ούτε ο ΟΤΕ που θέλουμε!

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες εργαζόμενοι στον Ομιλο ΟΤΕ

Συμπαραστεκόμαστε στη 48ωρη απεργία σας, στηρίζουμε τον αγώνα σας και σας καλούμε να συνεχίσετε παρά τις αντίξοες συνθήκες μέχρι τη  δικαίωση των αιτημάτων σας.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.