Πραγματοποιήθηκε στις 21 Απριλίου συγκέντρωση των μελών του Κινήματος Συνταξιούχων στην Αθήνα.

Στη συγκέντρωση – συνέλευση:

  1. Ο Πρόεδρος κι ο Γενικός Γραμματέας ανέφεραν τις κυριότερες δραστηριότητες που είχε το σωματείο κατά την τελευταία τριετία.
  2. Ο δικηγόρος Ευάγγελος Σαλαμάρας – που έχει αναλάβει την διεκδίκηση των κλεμμένων συντάξεων – ανέφερε πώς έχουν τα πράγματα με τις αγωγές που έχουν γίνει, τι έγινε ή τι θα γίνει με τις αποφάσεις του Σ.τ.Ε. και μίλησε για τα πιο κύρια σημεία του ασφαλιστικού νομοσχεδίου που κατατέθηκε πρόσφατα στη Βουλή. Στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις συναδέλφων.
  3. Συνάδελφοι έκαναν τοποθετήσεις πάνω στο 3ετές έργο του Δ.Σ. και πρότειναν θέματα τα οποία θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη σημασία το επόμενο διάστημα.

Δεν  πρέπει να αποσιωπήσουμε το γεγονός ότι λίγο πριν την έναρξη της συγκέντρωσης αλλά και κατά τη διάρκειά της παρήλασαν με διακριτικό τρόπο διάφοροι “συνδικαλιστές” άλλων συνταξιουχικών σωματείων, προκειμένου να δουν τι “παίζεται”

Τέλος, με το πέρας της συγκέντρωσης ακολούθησε συνεδρίαση της Γενικής Αντιπροσωπευτικής Συνέλευσης του Κινήματος Συνταξιούχων.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.