Συνέλευση των μελών του Κινήματος Συνταξιούχων την Πέμπτη 21/4

0

Πραγματοποιήθηκε στις 21 Απριλίου συγκέντρωση των μελών του Κινήματος Συνταξιούχων στην Αθήνα.

Στη συγκέντρωση – συνέλευση:

  1. Ο Πρόεδρος κι ο Γενικός Γραμματέας ανέφεραν τις κυριότερες δραστηριότητες που είχε το σωματείο κατά την τελευταία τριετία.
  2. Ο δικηγόρος Ευάγγελος Σαλαμάρας – που έχει αναλάβει την διεκδίκηση των κλεμμένων συντάξεων – ανέφερε πώς έχουν τα πράγματα με τις αγωγές που έχουν γίνει, τι έγινε ή τι θα γίνει με τις αποφάσεις του Σ.τ.Ε. και μίλησε για τα πιο κύρια σημεία του ασφαλιστικού νομοσχεδίου που κατατέθηκε πρόσφατα στη Βουλή. Στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις συναδέλφων.
  3. Συνάδελφοι έκαναν τοποθετήσεις πάνω στο 3ετές έργο του Δ.Σ. και πρότειναν θέματα τα οποία θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη σημασία το επόμενο διάστημα.

Δεν  πρέπει να αποσιωπήσουμε το γεγονός ότι λίγο πριν την έναρξη της συγκέντρωσης αλλά και κατά τη διάρκειά της παρήλασαν με διακριτικό τρόπο διάφοροι «συνδικαλιστές» άλλων συνταξιουχικών σωματείων, προκειμένου να δουν τι «παίζεται»

Τέλος, με το πέρας της συγκέντρωσης ακολούθησε συνεδρίαση της Γενικής Αντιπροσωπευτικής Συνέλευσης του Κινήματος Συνταξιούχων.

Μοιραστείτε το.

Σχολιάστε

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Τα στοιχεία που υποβάλετε μέσω της φόρμας εγγραφής της ιστοσελίδας μας είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.