Τελευταία μέρα των εκλογών την Πέμπτη 2 Ιουνίου…

0

Ψηφίζουμε την Πέμπτη στην Αθήνα για την εκλογή αντιπροσώπων στη Γ.Α.Σ. από τις 10.00 μέχρι τις 17.00 στην 3ης Σεπτεμβρίου 110 (Πολιτ. Κέντρο Εργαζ. ΟΤΕ).

1. Στις εκλογές μπορούν συμμετέχουν τα μέλη του Κινήματος Συνταξιούχων που είναι ταμειακά ενήμερα. Τα μέλη που δεν είναι ταμειακά ενήμερα, μπορούν να καταβάλουν το ποσό των συνδρομών ενός έτους (18 €) ή να προσκομίσουν ένα μηνιαίο ή τριμηνιαίο εκκαθαριστικό του ΙΚΑ. Φίλοι του Κινήματος Συνταξιούχων μπορούν να γίνουν μέλη και στη συνέχεια ή να προσκομίσουν μηνιαίο ή τριμηνιαίο εκκαθαριστικό του ΙΚΑ ή να καταβάλουν το ποσό των συνδρομών ενός έτους (18 €).  Συνάδελφοι από άλλα ταμεία {εκτός ΟΓΑ και ΟΑΕΕ} καταβάλλουν το ύψος των συνδρομών ενός έτους (18 €)

2. Στο ψηφοδέλτιο ο εκλογέας μπορεί να βάλει μέχρι τέσσερις σταυρούς

3. Κατά την ψηφοφορία ο εκλογέας θα πρέπει να έχει μαζί του δημόσιο έγγραφο που να πιστοποιεί την ταυτότητά του (δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο ή βιβλιάριο ασθένειας ή δίπλωμα οδήγησης)

Μοιραστείτε το.

Σχολιάστε

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Τα στοιχεία που υποβάλετε μέσω της φόρμας εγγραφής της ιστοσελίδας μας είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.