Φθηνότερες λύσεις στην ασφάλιση του αυτοκινήτου μας…

0

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι

Όπως ξέρετε, στο ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ προσπαθούμε – αν και δεν είναι ο κύριος στόχος μας –  να βρίσκουμε φθηνότερες υπηρεσίες {ταξίδια, διακοπές, θέατρα, πολιτιστικές εκδηλώσεις κλπ} για τα μέλη και τους φίλους του σωματείου μας.

Αν και δεν ανακαλύψαμε εμείς την Αμερική σας πληροφορούμε ότι υφίσταται ένα site {μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ}, στο οποίο μπορεί να καταφύγει όποιος θέλει να δει περισσότερες προτάσεις – φθηνότερες λύσεις σχετικά με την ασφάλιση του αυτοκινήτου του.

Απ’ ότι διαπιστώσαμε οι εκπτώσεις που προτείνονται είναι συμφέρουσες, ιδιαίτερα στις μέρες που ζούμε.

Σας το προτείνουμε για να διερευνήσετε τις διαφορές που προκύπτουν καθώς και το οικονομικό όφελος που μπορεί να προκύψει αν ασφαλίσετε το ΙΧ σας.

Διευκρινίζουμε ότι δεν έχουμε καμία σχέση και καμιά συμφωνία με το πρακτορείο αυτό, το επιχειρήσαμε για καλύτερο πρόγραμμα, μας απάντησαν όμως ότι δεν είναι στη στρατηγική τους καθώς ισχύει για όλο τον κόσμο και για όλους τους χρήστες…

Αν και ο καλύτερος τρόπος είναι  ο εξής:

Αφού πάρουμε προσφορά από την εταιρία αυτή ενημερώνουμε την ασφαλιστική ή τον πράκτορα που είμαστε πελάτες για την προσφορά… και τους ζητάμε αν μπορεί να μας κάνει την ίδια ή καλύτερη προσφορά, οπότε και επιλέγουμε!!!!

Αν κάποιος συνάδελφος έχει καλύτερη προσφορά είτε μέσω Internet είτε μέσω ασφαλιστικής εταιρίας είτε από πρακτορείο, να μας ενημερώσει…

Μοιραστείτε το.

Σχολιάστε

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Τα στοιχεία που υποβάλετε μέσω της φόρμας εγγραφής της ιστοσελίδας μας είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.