Ψηφίστηκαν οι επιστροφές των παρακρατήσεων σύμφωνα με το σχέδιο Νόμου…

1

Ψηφίστηκαν χθες Δευτέρα 20.11.2017 στη Βουλή – παρά τις κινητοποιήσεις μας – οι επιστροφές των παρακρατήσεων σύμφωνα με το σχέδιο νόμου της Κυβέρνησης, χωρίς δηλαδή να υπολογίζονται οι εισφορές για την Εισφορά Αλληλεγγύης.

Συνημμένα σας γνωστοποιούμε όλα τα στοιχεία των παρακρατήσεων, όπως δημοσιεύτηκαν χθες στην «ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ»…

Εκεί φαίνονται και οι κινήσεις του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ και βέβαια οι απόψεις μας ότι θα έπρεπε να ληφθούν υπόψη και οι κρατήσεις του ν.3865/2010 όπως τροποποιήθηκε με τον ν.3986/2011.

Μοιραστείτε το.

1 σχόλιο

 1. Νικόλαο Ξανθός στίς

  Από πότε χρειάζεται να νομοθετήσει η Βουλή για να διορθωθεί μια παρανομία??
  Θεωρώ ότι η κίνηση αυτή ήταν εκ του πονηρού.
  Νομοθέτησαν το κοινωνικό μέρισμα μαζί με την επιστροφή των παρανόμως παρακρατηθέντων κατά τέτοιο τρόπο ούτως ώστε να εξαλήψουν τον ν.3865/2010 όπως τροποποιήθηκε με τον ν.3986/2011.
  Έτσι και αυτοτελώς θα φορολογούσαν στα επιστρεφόμενα, θα τα επέστρεφαν ΑΤΟΚΑ και θα έδιναν «ΣΥΝΟΜΑ» λιγώτερα από όσα είχα παρακρατήσει οι προηγούμενοι παρανομήσαντες. Ο νόμος δε θα ψηφίζοταν από όλους τους αδιάβαστους βουλευτές γιατί επρόκειτο για ΈΝΑ ΛΑΙΚΟ ΝΟΜ.
  Πανέξυπνοι λωποδύτες.
  Έρημε ελληνικέ λαέ που ψηφίζεις αντιπροσώπους που το λιγώτερο που θα πρέπει να τους επισυνάψεις έιναι ότι ψηφίζουν ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ.
  Κύριοι ζητήστε ΑΜΜΕΣΗ συνάντηση με την κομψότατη κυρία ΥΠΟΥΡΓΟ που βαδίζει στα χνάρια του προκατόχου της .

  Νικόλαος Ξανθός

Σχολιάστε

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Τα στοιχεία που υποβάλετε μέσω της φόρμας εγγραφής της ιστοσελίδας μας είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.