Προσυγκέντρωση: Στα Γραφεία μας, 3ης Σεπτεμβρίου 13, ώρα 11.00

Το ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ συμμετέχει στη μεγάλη Πανεργατική συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, ημέρα της πανεργατικής 24ωρης απεργίας.

Αν και θεωρούμε τις κινητοποιήσεις αυτές αναντίστοιχες  με την επίθεση που δέχεται η εργαζόμενη κοινωνία (εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι) από τους ολιγάρχες του πλούτου στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, θεωρούμε καθήκον μας να συμμετάσχουμε και καλούμε όλους τους συναδέλφους συνταξιούχους σε ενεργή συμμετοχή.

Για να βροντοφωνάξουμε:

  • Κάτω τα χέρια από τα εργασιακά, ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζόμενων και των συνταξιούχων.
  • Λιγότερη δουλειά – δουλειά για όλους.
  • Κοινωνικά μέτρα για εξασφάλιση του δικαιώματος εργασίας όλων των παιδιών μας που βρίσκονται άνεργα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
  • Επαναφορά των καταληστευμένων συντάξεών μας και κατάργηση των έκτακτων μνημονιακών νόμων.
  • Αμεση επαναφορά των συντάξεών μας στα επίπεδα αυτών πριν τις περικοπές του 2012 και πληρωμή των αναδρομικών που μας οφείλουν μετά την απόφαση του ΣτΕ (Ιούνιος 2015).

Καλούμε όλους τους συναδέλφους συνταξιούχους να συμμετέχουν μαζικά στη συγκέντρωση της Αθήνας και σε όλες τις άλλες πόλεις που διοργανώνονται απεργιακές κινητοποιήσεις…

Με αγωνιστικούς  χαιρετισμούς

Για το Κίνημα Συνταξιούχων

Ο πρόεδρος                                              Ο Γενικός Γραμματέας

Βαγγέλης Διαμάντης                              Παναγ. Μπρόφας

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.