Πολύ μεγάλη ήταν η σημερινή (15.12.2016) κινητοποίηση των συνταξιούχων στο Κέντρο της Αθήνας. Πράγμα, που αν γινόταν πριν μερικά χρόνια, ίσως να είχαμε αποτρέψει και μερικές από τις περικοπές των συντάξεών μας τα προηγούμενα 6 χρόνια!

Χιλιάδες συνταξιούχοι μαζεύτηκαν στα Προπύλαια στις 17.00. Μετά τους χαιρετισμούς από τους εκπροσώπους των ομοσπονδιών των συνταξιουχικών σωματείων ακολούθησε πορεία – μέσω της Πανεπιστημίου – προς το Σύνταγμα και το Μέγαρο Μαξίμου.

Παρότι αρχικά δεν επιτράπηκε να φτάσει η πορεία στο Μέγαρο Μαξίμου, με την επιμονή (και τις σχετικές διαπραγματεύσεις με την αστυνομία) η πορεία έφτασε μέχρι εκεί, όπου και επιδόθηκε επιστολή προς τον Πρωθυπουργό.

Σκηνές από τη συγκέντρωση και τη στιγμή που ανακοινώνονταν η συμμετοχή του Κινήματος Συνταξιούχων στην κινητοποίηση μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.