Συμπαραστεκόμαστε στον Παναγιώτη Μπρόφα

0

Καταγγέλλουμε τη δίωξη – καταδίκη κατά του Γενικού  Γραμματέα του σωματείου μας Παναγιώτη Μπρόφα.

Μηνυτές και κατήγοροί του ήταν μέλη της γραφειοκρατικής συνδικαλιστικής ηγεσίας του ΟΤΕ, οι οποίοι τον μήνυσαν για συκοφαντική δυσφήμηση… που δεν υπήρξε ποτέ!

Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι – όσοι τουλάχιστον προερχόμαστε απ’ τον ΟΤΕ – το συγκεκριμένο πρόβλημα του σωματείου – μουσείου – παράταξης και την πάλη που έκανε ο Παναγιώτης Μπρόφας να αποκαλύψει αλλά και να σταματήσει η υποχρεωτική παρακράτηση των διπλών συνδρομών εν ενεργεία υπαλλήλων από σωματείο – φάντασμα!

Η πάλη κατά της διαφθοράς και της χρησιμοποίησης σωματείων για ιδιοτελείς σκοπούς δεν αποτελεί συκοφαντική δυσφήμιση αλλά καθήκον και προσφορά προς τους εργαζόμενους – μέλη.

Είμαστε κατηγορηματικά αντίθετοι με την χρησιμοποίηση των δικαστηρίων για την επίλυση συνδικαλιστικών και πολιτικών διαφορών.

Ζητάμε την άρση των κατηγοριών και την αθώωση του συναδέλφου Παναγιώτη Μπρόφα καθώς και την συμπαράσταση των συναδέλφων την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου {γύρω στις 09.00 – 09.30} στην αίθουσα του Εφετείου Αθηνών {Δικαστήρια Σχολής Ευελπίδων}

Μοιραστείτε το.

Σχολιάστε

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Τα στοιχεία που υποβάλετε μέσω της φόρμας εγγραφής της ιστοσελίδας μας είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.