Συνάντηση έγινε την Τρίτη 12.5.2015 με μέλη και φίλους συνταξιούχους στον Πειραιά.

Απ’ τη μεριά του Δ. Σ. του Κινήματος Συνταξιούχων παραβρέθηκαν ο Βαγγ. Διαμάντης {Πρόεδρος} και τα μέλη Γιάννης Τζίτζης και Τζάνος Ορφανός. Στη συζήτηση που έγινε συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα:

  • Οι λόγοι που δημιουργήθηκε το Κίνημα Συνταξιούχων, μεσούσης της κρίσης

  • Οιπαρεμβάσεις που έχουν γίνει τα τελευταία 2,5 χρόνια και που φαίνεται να έχουν ορατά αποτελέσματα.

  • Η μέσω δικαστικής οδού επιδίωξη επιστροφής των κλεμμένων συντάξεών μας. Στο σημείο αυτό τονίσθηκε ότι και, αν ακόμα δικαιωθούμε απ’ το ΣτΕ, οι αγωγές θα πρέπει να γίνουν, γιατί μειώσεις συντάξεων δεν είχαμε μόνο το 2012…

  • Η ανάγκη για τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή συναδέλφων στο σωματείο, προκειμένου να μεγαλώσει κι η αποτελεσματικότητά του.

  • Η ανάγκη καλύτερης επικοινωνίας με τα μέλη και τους φίλους – αλλά και τρίτους – μέσω όλων των επιτρεπομένων ηλεκτρονικών μέσων {site, facebook, email}.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.