Πρόβλημα δημιουργήθηκε χθες τη Δευτέρα το απόγευμα όταν το ΙΚΑ σε δελτίο τύπου ανακοίνωσε ότι η πληρωμή των συντάξεων των προερχόμενων απ’ το π. ΤΑΠ-ΟΤΕ {συνταξιούχοι του ΟΤΕ, του ΟΣΕ και των ΕΛΤΑ} αναβάλλεται επ’ … αόριστον…

Το ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ απ’ την πρώτη στιγμή προσπάθησε να έρθει σε επαφή με τους αρμόδιους, προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα.

Ο αρμόδιος Αναπλ. Υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων δήλωσε στον Γεν. Γραμματέα του Κινήματος Συνταξιούχων ότι το όλο θέμα προέκυψε από προβλήματα στο σύστημα ΔΙΑΣ και ότι οι συντάξεις θα αρχίσουν να καταβάλλονται απ’ το βράδυ της Δευτέρας μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης {το δεύτερο σκέλος βγήκε αληθινό…}. Τις ίδιες δηλώσεις έκανε και στη Βουλή.

Το πρωί της Τρίτης ο αντιπρόεδρος του Κινήματος Συνταξιούχων – αφού το πρόβλημα συνεχιζόταν – ήρθε σε επαφή με τον Υποδιοικητή του ΙΚΑ, που διαβεβαίωσε ότι οι συντάξεις θα καταβληθούν απ’ τις 12 και μετά… Και όντως έτσι συνέβη. Απ’ τις 11.30 άρχισαν οι συντάξεις να φαίνονται στους λογαριασμούς .

Παρόλες τις διαβεβαιώσεις του Αναπλ. Υπουργού Κοινων. Ασφαλίσεων {για το λόγο της μη έγκαιρης καταβολής των συντάξεων} στην ιστοσελίδα του ΙΚΑ παραμένει ακόμα και σήμερα το δελτίο τύπου {με περιεχόμενο ακατανόητο}!!!

Και να φανταστούμε ότι η σημερινή ηγεσία του ΙΚΑ {Διοικητής και Υποδιοικητής} προέρχονται απ’ τον ΟΤΕ.

Φαίνεται ότι η βαριά σκιά του αλήστου μνήμης πρώην Διοικητού του ΙΚΑ Σπυρόπουλου {προερχόμενου κι αυτού απ’ τον ΟΤΕ} βαραίνει ακόμα το πολύπαθο Ίδρυμα…

Επαναλαμβάνουμε ότι σ’ αυτές τις κρίσιμες ώρες πρέπει να διατηρούμε την ψυχραιμία μας…

Ο επικοινωνιακός πόλεμος που δέχεται ολόκληρη η ελληνική κοινωνία ένθεν και ένθεν δεν επηρέασε την ηγεσία του Κινήματος Συνταξιούχων.

Με διάφορες ενέργειες προσπαθήσαμε να λυθεί το θέμα καταβολής των συντάξεών μας και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ ποιοι κύκλοι παριστάνουν τους προστάτες μας και κόπτονται για το καλό μας…

Οι συνάδελφοι συνταξιούχοι {μέλη και φίλοι του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ} έχουμε και γνώση και κρίση για να ξέρουμε να ξεχωρίζουμε τους φίλους  απ’ τους δήθεν φίλους μας…

Για ό,τι νεώτερο προκύψει θα είμαστε εδώ…

* Στο συνημμένο υπάρχουν τα δύο δελτία τύπου του ΙΚΑ

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.