Όλοι την Παρασκευή 6/10 στις 09.00 έξω απ’ το Συμβούλιο της Επικρατείας

0

Μεθαύριο Παρασκευή θα διεξαχθεί η συνεδρίαση της ολομέλειας του ΣτΕ {μετά από 2 αναβολές}, για να αποφανθεί για τη συνταγματικότητα ή όχι του Νόμου Κατρούγκαλου (ν. 4387/2016)

Κατά της συνταγματικότητας έχουν καταφύγει κάποια σωματεία και κάποιοι συνταξιούχοι.  Τέτοιες πρωτοβουλίες ξεκινούν – δυστυχώς –  χωρίς καμιά συνεννόηση και κανένα συντονισμό μεταξύ των σωματείων, αν και οι αποφάσεις είναι καθοριστικές για τα 2,7 εκατομμύρια των συνταξιούχων. Κάποιες μάλιστα έχουν στόχο την αυτοπροβολή αυτοφυών »συνταξιουχοπατέρων» και δικηγόρων, που επωφελούνται με  πολλούς τρόπους απ’ τον κατακερματισμό του συνδικαλιστικού κινήματος και την απογοήτευση και απόγνωση των συνταξιούχων.

Όπως και νάχει όμως και όποιοι ενδοιασμοί και αν υπάρχουν για το χρόνο και την ετοιμασία αυτής της προσφυγής η απόφαση του Σ.τ.Ε. – θετική ή αρνητική – θα είναι καθοριστικής σημασίας για τις συντάξεις μας…

Η μαζική παρουσία μας  έξω από το Σ.τ.Ε. – απ’ το πρωί που θα μπαίνουν οι δικαστές στην αίθουσα – έχει μεγάλη σημασία.

Συναδέλφισσα – συνάδελφε, νομίζουμε ότι κατανοείς πόσο σημαντικό είναι να είμαστε όλοι εκεί!!!

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ώρα 09.00 έξω απ’ το Σ.τ.Ε. (Αρσάκειο – Πανεπιστημίου 47-49)

Μοιραστείτε το.

Σχολιάστε

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Τα στοιχεία που υποβάλετε μέσω της φόρμας εγγραφής της ιστοσελίδας μας είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.