Διευκρινήσεις επί των αγωγών για τα κλιμάκια (για συνταξιοδοτούμενους μετά το 2012)

0

Το θέμα αφορά συναδέλφους συνταξιούχους που συνταξιοδοτήθηκαν μετά το 2012 και είτε έχασαν μισθολογικά κλιμάκια ή αυτά δεν υπολογίστηκαν σε τυχόν αποζημιώσεις λόγω οργανωμένων εθελούσιων εξόδων…

  • Σε έρευνα αγοράς που κάναμε διαπιστώσαμε ότι η πρόταση του δικηγόρου – εργατολόγου Ε. Σαλαμάρα (που διατυπώθηκε απ’ τον ίδιο στη Γενική μας Συνέλευση στην Αθήνα) είναι ευνοϊκή για τους συνταξιούχους.
  • Το κόστος είναι περίπου κατά 50% χαμηλότερο σε σχέση με αυτό που προτείνουν άλλα δικηγορικά γραφεία. Περιέχει δηλαδή 40 € προκαταβολή (που θα αφαιρεθεί στο τέλος) και 7% στο καθαρό ποσό που θα προκύψει σε περίπτωση δικαίωσης. Καθ’ ότι οι άλλες προτάσεις απαιτούν μεγαλύτερο ποσοστό από 10% μέχρι 20% στα ακαθάριστα ποσά.
  • Αναφέρεται με σαφήνεια στο εργολαβικό ότι σε περίπτωση που το θέμα διευθετηθεί με συλλογική σύμβαση εργασίας, ο δικηγόρος δεν θα πάρει το ποσοστό από τα ποσά αυτά.
  • Η συμφωνία αυτή (τιμές και όροι) ισχύουν μόνο για τα μέλη του Κινήματος Συνταξιούχων

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για όσους προσφύγουν είναι τα εξής:

α. Μια μηνιαία μισθοδοσία κάθε Μαΐου απ’ το 2011 μέχρι το έτος συνταξιοδότησης

β. Αντίγραφα αξιολόγησης για τα έτη απ’ το 2011 μέχρι το έτος συνταξιοδότησης

3. Συμπλήρωση των προσωπικών στοιχείων.

4. Υπογραφή του εργολαβικού.

Όσοι συνάδελφοι που είναι μέλη μας ενδιαφέρονται, μπορούν να μας ζητήσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στα email: info@kinsin.gr ή diaman@otenet.gr η αυτοπροσώπως απ’ τα γραφεία μας, τις μέρες και ώρες που είναι ανοιχτά τα γραφεία μας.-

 

 

Μοιραστείτε το.

Σχολιάστε

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Τα στοιχεία που υποβάλετε μέσω της φόρμας εγγραφής της ιστοσελίδας μας είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.