Πόσα ψέματα θα πουν ακόμα…

0

Πόσο καιρό θα μας πάρει να καταλάβουμε το ρόλο των κομμάτων που κυβερνούν τη χώρα εδώ και 40 χρόνια; Ένας ρόλος που είχε σαν αποτέλεσμα τον κατακερματισμό των Ελλήνων πολιτών, την οικονομική καταστροφή μας…

Με άλλους λόγους, αφού όλα αυτά τα χρόνια γέμισαν τον τόπο με σκάνδαλα και έφαγαν αδηφάγα αυτοί και οι φίλοι τους δις και τρις, για να σωθούν οι ίδιοι {και οι φίλοι τους να συνεχίζουν να κερδίζουν} πήραν τεράστια δάνεια με εγγύηση τον ίδιο τον ελληνικό λαό {αυτόν που θα πληρώσει και τη νύφη}.

Το αμέσως παραπάνω αποδεικνύεται απ’ το γεγονός ότι, ενώ το 2009 το 1% των ελλήνων κατείχε το 48% του πλούτου, το 2014 το 1% των ελλήνων κατέχει το 56% του πλούτου {τα στοιχεία μπορεί να τα βρει ο καθένας σε όλον τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο}.

Και βέβαια δεν τους νοιάζει τίποτα, ούτε υγεία, ούτε παιδεία, ούτε κοινωνικό κράτος, ούτε τίποτα… Παρά μόνο πώς θα πληρώνονται οι υπέρογκες δόσεις για τα επόμενα 30 χρόνια… Γι’ αυτό και όλος ο καυγάς κάθε λίγο και λιγάκι με την τρόικα και τα τσιράκια της…

Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζουν το φιλικό χτύπημα στον ώμο των διεθνών αρπακτικών για το «πολιτικό τους σθένος» να σώσουν την Ελλάδα και τους έλληνες απ’ το βάραθρο της πτώχευσης!!!

Κανένας δεν ξέρει τι θα κάνει η επόμενη κυβέρνηση αλλά και τίποτα να μην κάνει {να μην πάρει καινούργια δάνεια, να μην υπογράψει νέα μνημόνια, να μην βάλει νέες δυσβάστακτες φορολογίες} θα είναι μια πρόοδος βρε αδερφέ!

V58 – 8.11.2014

Μοιραστείτε το.

Σχολιάστε

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Τα στοιχεία που υποβάλετε μέσω της φόρμας εγγραφής της ιστοσελίδας μας είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.