Την 19/12/2014 συνήλθε στην Αθήνα η Γεν. Αντιπροσωπευτική Συνέλευση, προκειμένου να εκλέξει για το Δ.Σ. τρία μέλη, στη θέση των παραιτηθέντων για προσωπικούς λόγους Σιάμπου Γιάννη, Ανδρεόπουλου Ανδρέα και Μπούτση Νίκου.

Τα νέα μέλη που εκλέχτηκαν είναι οι: Κομπότης Γιώργος, Μαρμαρινός Δημήτρης και Αλεβυζάκης Γιώργος.

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της 19.2.2015 η Κατερίνα Χάππα εκλέχτηκε Αναπληρώτρια Γραμματέας.

Μετά την παραπάνω ανασύνθεση η σύνθεση του Δ.Σ. του Κινήματος Συνταξιούχων έχει ως εξής: Πρόεδρος: Βαγγέλης Διαμάντης, Αντιπρόεδρος: Μιχάλης Ηλιάκης, Γεν. Γραμματέας: Παναγιώτης Μπρόφας, Αναπλ. Γραμματέας: Κατερίνα Χάππα, Ταμίας: Δημητριάδου – Ραυτοπούλου Δέσποινα, Μέλη: Γιώργος Θαλασσινός, Γιάννης Τζίτζης, Μιχάλης Κομνηνός, Τζάνος Ορφανός, Γιώργος Αλεβυζάκης, Χαράλαμπος Υφαντής, Βιβή Υπερηφανίδου, Γιώργος Κομπότης, Δημήτρης Μαρμαρινός, Βαγγέλης Στριμμένος.

 

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.