Συναδέλφισσες και συνάδελφοι

Είμαστε έτοιμοι να σας παραδώσουμε την κάρτα μέλους του Κινήματος Συνταξιούχων!

Αρκεί να είστε μέλη και αφού μας δώσετε μια φωτογραφία σας (όπως αυτή για ταυτότητα ή διαβατήριο).

Τη φωτογραφία μπορείτε να την φέρετε στα γραφεία μας ή να μας την στείλετε με το ταχυδρομείο (3ης Σεπτεμβρίου 13, ΤΚ 10432, Αθήνα).

Μπορείτε ακόμα να μας στείλετε τη φωτογραφία σας στα email: info@kinsin.gr ή diaman@otenet.gr

Η διάθεση της κάρτας μέλους θα γίνεται κάθε Τετάρτη 11.00 – 12.30. Εκτός Αττικής η κάρτα θα στέλνεται ταχυδρομικά.

Την κάρτα μέλους – εκτός που αποδεικνύει την ιδιότητα του μέλους – θα μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε για εκπτώσεις – προσφορές σε προϊόντα και υπηρεσίες (για μας και τις οικογένειές μας) από διάφορες εταιρίες – επιχειρήσεις, με τις οποίες κάθε φορά θα συμβαλλόμαστε. Προς τούτο, καλούμε τα μέλη μας να μας προτείνουν επιχειρηματίες, εταιρίες και οργανισμούς, που θα είχαν τη διάθεση να προσφέρουν προϊόντα ή υπηρεσίες τους στα μέλη του Κινήματος Συνταξιούχων με κάποια σοβαρή έκπτωση ή προσφορά!

Στο site μας θα έχουμε αναρτημένες τις σχετικές προσφορές για τα μέλη μας, οι οποίες θα επικαιροποιούνται σε τακτική βάση!

 

 

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.