Συναδέλφισσες και συνάδελφοι

Από ότι δείχνουν τα πράγματα – μετά το τελευταίο και φαρμακερό τρίτο μνημόνιο – κάτι άρχισε να κινείται…

Εργαζόμενοι, άνεργοι και συνταξιούχοι συντονίζονται με πρώτο σταθμό διαμαρτυρίας στη μεγάλη πανελλαδική απεργία – κινητοποίηση την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου…

Ακόμα και συνταξιουχικά σωματεία που τα τελευταία 6 χρόνια βρίσκονται σε λήθαργο, συνειδητοποιώντας την ισοπέδωση την ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων, αρχίζουν να κινούνται.

Η  ΑΓΣΣΕ και άλλα σωματεία, τα οποία μέχρι τώρα βρίσκονταν εν υπνώσει, έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου στην Πλατεία Κλαυθμώνος για το ασφαλιστικό, ελπίζουμε για να αγωνιστούμε και όχι για να κλάψουμε …

Παράλληλα  έχει προγραμματιστεί για τις 12/11 η μεγάλη πανεργατική απεργία στην οποία θα συμμετέχουν όλα τα εργατικά σωματεία και ελπίζουμε και όλα τα συνταξιουχικά.

Το ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ θα συμμετέχει και στις δύο συγκεντρώσεις παρά τις επιφυλάξεις που έχουμε σχετικά με την πρώτη…

Παραμένει το πρόβλημα του συντονισμού όλων των συνταξιουχικών σωματείων με στόχο αυτή τη φορά να αγωνιστούμε πραγματικά  και αυτός ο αγώνας όχι μόνο να αποτελέσει μια πρώτη νίκη για να μην περάσουν τα νέα βάρβαρα αντεργατικά και αντιασφαλιστικά μέτρα αλλά να αποτελέσει την αρχή ενός παρατεταμένου αγώνα, με τον οποίο θα διεκδικήσουμε όλα μας τα χαμένα εργατικά δικαιώματα και τις πετσοκομμένες μας συντάξεις.

Γι’ αυτό σας καλούμε την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου και ώρα 09.30 σε προσυγκέντρωση στα γραφεία μας (3ης Σεπτεμβρίου 13).

Με τον ίδιο τρόπο θα κάνουμε προσυγκέντρωση στα Γραφεία μας την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου, σε ώρα που θα ορίσουμε τις επόμενες μέρες.

Τέλος καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους μας, που μένουν στην επαρχία, να συμμετάσχουν δυναμικά στην κινητοποίηση της 12ης Νοεμβρίου, στις πόλεις που διαμένουν.

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ, τα μέλη και οι φίλοι του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ …

Να ανατραπούν οι μνημονιακοί και αντεργατικοί νόμοι

Να ξανακατακτήσουμε την αρχική μας σύνταξη..

Να εφαρμοστεί τώρα η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ προσπαθούν να καταργήσουν η κυβέρνηση, ο υπουργός Κατρούγκαλος, η περιβόητη επιτροπή των 12 σοφών και το κατεστημένο, καταργώντας στην πράξη την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης αλλά και το ίδιο το σύνταγμα…

ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ

 

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.