• Πολλοί έχουν παραιτηθεί από κάθε ελπίδαΣαν να μπήκαμε στη κόλαση του Δάντη…
  • Άλλοι, καθηλωμένοι από την πολιτική του ΣΟΚ, τη διαχείριση του φόβου και τα άλλα κόλπα της εξουσίας, έχουν αφομοιώσει τις προηγούμενες μειώσεις των  συντάξεων – των οποίων έχουμε χάσει το λογαριασμό – έχουν αποδεχτεί αυτή που έρχεται και κάθε φορά ανακουφισμένοι που μας έκοψαν λιγότερα από όσα διέδιδαν (πολιτική του χότζα) προσεύχονται και ευελπιστούν να είναι αυτή η περικοπή η τελευταία!!! Με αυτά και με αυτά όμως αυτοί που μας “ληστεύουν” και βλέπουν ότι μας έχουν καθηλώσει, μόλις τελειώνουν τη μία περικοπή, προγραμματίζουν  την επόμενη….
  • Αρκετοί συνεχίζουν να πορεύονται σαν να μην συμβαίνει τίποτα, ”διασκεδάζοντας” κυρίως με τηλοψία και ταβλοπαιξία …μέχρι θανάτου!
  • Ορισμένοι έχουν γράψει στο πανό του σωματείου τους ένα “εμπνευσμένο” σύνθημα: όχι στην περικοπή των συντάξεών μας! Το ίδιο πανό περιφέρουν σε όλες τις συνήθεις απεργίες – διαδηλώσεις έξι χρόνια τώρα… το ίδιο θα αναρτούν και τα επόμενα χρόνια…. Έτσι δεν μπαίνουν στον κόπο να αλλάξουν ούτε πανό ούτε σύνθημα…

Εμείς, το ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ, προσπαθούμε και παλεύουμε για το αυτονόητο. Συνεχίζουμε το δύσκολο και  ελπιδοφόρο δρόμο του αγώνα, της ελπίδας και της αξιοπρέπειας…

Διεκδικούμε τις κλεμμένες συντάξεις μας

Θέλουμε τη ζωή μας και θα την πάρουμε πίσω

Όλοι στη Γενική μας Συνέλευση την Πέμπτη 21 Απριλίου και ώρα 11.00 στην 3ης Σεπτεμβρίου 110 {Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ}.

Εκτός απ’ τον απολογισμό του έργου της 3ετίας του Δ.Σ., και τις τοποθετήσεις των μελών μας θα έχουμε μαζί μας και τον δικηγόρο Ε. Σαλαμάρα, που έχει αναλάβει τις δικαστικές μας διεκδικήσεις και που θα μας ενημερώσει για την  πορεία αυτών των διεκδικήσεων.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.