Επιβεβαίωση εγγραφής του τηλεφώνου σας στο Μητρώο 11 για να μην λαμβάνετε κλήσεις για διαφημιστικούς σκοπούς

Σύμφωνα με το άρθρο 11 του Ν. 3471/2006, κάθε πάροχος υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών οφείλει να τηρεί έναν ειδικό κατάλογο (εφ΄ εξής Μητρώο) με στοιχεία των συνδρομητών του, οι οποίοι έχουν ζητήσει να μην δέχονται τηλεφωνικές κλήσεις για απ’ ευθείας εμπορική προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών και για κάθε είδους διαφημιστικούς σκοπούς.
Το Μητρώο είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου (νομικού ή φυσικού προσώπου) που σχετίζεται επαγγελματικά με σκοπούς διαφήμισης και ο οποίος έχει ο ίδιος την υποχρέωση να το αναζητήσει και να το λάβει υπ’ όψιν του στην όποια διαφημιστική του ενέργεια.

Σας ενημερώνουμε ότι αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε τηλεφωνικές κλήσεις για διαφημιστικούς σκοπούς από οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο, είναι απαραίτητο να επιβεβαιώσετε την εγγραφή του τηλεφώνου σας έως τις 31/10/16 στο Μητρώο Άρθρου 11 του Νόμου 3471/2006 που τηρεί ο ΟΤΕ και η COSMOTE.

Το παραπάνω αφορά και τους συνδρομητές σταθερής και τους συνδρομητές κινητής που έχουν δηλώσει στο παρελθόν ότι επιθυμούν την ένταξη της τηλεφωνικής τους σύνδεσης στο Μητρώο Άρθρου 11 του ΟΤΕ ή της COSMOTE αντίστοιχα.

Για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή του κινητού σας τηλεφώνου στείλτε 11 στο 1256 δωρεάν ή καλέστε στο 12485 δωρεάν από το κινητό σας τηλέφωνο COSMOTE.

Για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή του σταθερού σας τηλεφώνου καλέστε στο 12485 δωρεάν από σταθερό τηλέφωνο ΟΤΕ ή κινητό τηλέφωνο COSMOTE (ο αριθμός 12485 ισχύει για τηλέφωνα στα οποία είναι πάροχος ο ΟΤΕ ή η COSMOTE)

Αν δεν επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας στο Μητρώο μέχρι 31/10/16, συμφωνείτε να λαμβάνετε κλήσεις για διαφημιστικούς σκοπούς από οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο.

Άντε να μπει μια τάξη και να μην μας ενοχλεί ο καθένας ό,τι ώρα του … καπνίσει! (10 χρόνια έκαναν να προετοιμάσουν την εφαρμογή νόμου του 2006!!!!!!)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.