Την Πέμπτη 19/3/2015 θα γίνει η 3η προγραμματισμένη συνάντηση, όπως αποφασίστηκε από το Δ.Σ., του Κινήματος Συνταξιούχων.Μέλη του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ μπορεί να γίνουν όλοι οι Συνταξιούχοι, πλην αυτών του ΟΑΕΕ {πρώην ΤΕΒΕ} και του ΟΓΑ. Στην συνάντηση μπορεί να συμμετάσχει όποιος ενδιαφέρεται να μας γνωρίσει και ειδικότερα όσοι κατοικούν στις περιοχές Μενιδίου, Αν. Λιοσίων, Φυλής, Καματερού, Θρακομακεδόνων, Ζεφυφίου, Ιλίου, Αγ. Αναργύρων, Κάτω Κηφισιάς, στο Μενίδι (Αχαρνές) και θα γίνει στην καφετέρια “Square” που βρίσκεται στην πλ. Αγ. Νικολάου, 30 μέτρα από την Κεντρική πλατεία του Αγ. Βλασίου, επί του πεζοδρόμου της Ηρώων Πολυτεχνείου. Η συνάντηση θα λάβει χώρα στις 11.00 π.μ. της Πέμπτης 19/3/2015.


συντονιστής   Χαράλαμπος  ΥΦΑΝΤΗΣ τλφ. 6979117604


Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.