Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5/3/2015 συνάντηση αντιπροσωπείας  του Δ.Σ. του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ με μέλη και φίλους απ’ τα Βόρεια Προάστια.

Στην αρχή της  έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις απ’ τον υπεύθυνο για την οργάνωση της συγκεκριμένης συνάντησης Μ. Κομνηνό. Στη συνέχεια πήραν το λόγο οι Ε. Διαμάντης {Πρόεδρος} και Π. Μπρόφας {Γεν. Γραμματέας}, που αναφέρθηκαν κυρίως:

  1. Στην ανάγκη να ιδρυθεί ένα σωματείο – αποτέλεσμα της κρίσης των τελευταίων χρόνων – που θα μπορούσε να διεκδικήσει, κι όχι να παίζει ρόλο πολιτιστικού συλλόγου…

  2. Σε αυτά που – με την ανεξαρτησία της δράσης του – κατόρθωσε το ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ να πετύχει τα δύο τελευταία χρόνια.

  3. Στα προβλήματα που βρέθηκαν μπροστά μας

  4. Στις δράσεις μας σε όλα τα επίπεδα {Παρεμβάσεις, Συνεργασίες, Πληροφόρηση, Δικαστικοί αγώνες κλπ}

Στο τέλος της συνάντησης αποφασίστηκε η δημιουργία επιτροπής, που θα έχει την ευθύνη ενημέρωσης και κινητοποίησης των μελών και των φίλων των συγκεκριμένων περιοχών.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.