Η τάξη των συνταξιούχων έκανε σήμερα Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014 την πρώτη αρχή!
Μια μεγάλη συγκέντρωση στην Πλατεία Κλαυθμώνος και στη συνέχεια ήσυχη πορεία προς τη Βουλή μέσω της Σταδίου και της Πλατείας Συντάγματος προέκυψε απ’ την πρώτη ουσιαστικά κινητοποίηση των συνταξιούχων κατά τα τελευταία χρόνια, τα χρόνια της οικονομικής κρίσης!
Να μην ξεχνάμε ότι οι συνταξιούχοι έχουν επωμισθεί και συνεχίζουν να επωμίζονται ένα πολύ μεγάλο μέρος του βάρους της κρίσης! Καθότι – πέραν των συνεχιζόμενων μηνιαίων επιδρομών κατά των συντάξεών τους – πληρώνουν ένα πολύ μεγάλο μέρος των φόρων όλων των κατηγοριών αλλά και αναγκάζονται με τη “συνταξούλα” τους να βοηθούν τις οικογένειες των παιδιών και των εγγονιών τους που δοκιμάζονται απ’ την ανεργία…
Μια πρώτη αρχή…
Και το ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ είναι εδώ να δώσει το παρόν, προκειμένου να δείξουμε ότι οι αγώνες κερδίζονται όχι στον καναπέ αλλά στο δρόμο!

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.