Μεθαύριο Παρασκευή θα διεξαχθεί η συνεδρίαση της ολομέλειας του ΣτΕ {μετά από 2 αναβολές}, για να αποφανθεί για τη συνταγματικότητα ή όχι του Νόμου Κατρούγκαλου (ν. 4387/2016)

Κατά της συνταγματικότητας έχουν καταφύγει κάποια σωματεία και κάποιοι συνταξιούχοι.  Τέτοιες πρωτοβουλίες ξεκινούν – δυστυχώς –  χωρίς καμιά συνεννόηση και κανένα συντονισμό μεταξύ των σωματείων, αν και οι αποφάσεις είναι καθοριστικές για τα 2,7 εκατομμύρια των συνταξιούχων. Κάποιες μάλιστα έχουν στόχο την αυτοπροβολή αυτοφυών ”συνταξιουχοπατέρων” και δικηγόρων, που επωφελούνται με  πολλούς τρόπους απ’ τον κατακερματισμό του συνδικαλιστικού κινήματος και την απογοήτευση και απόγνωση των συνταξιούχων.

Όπως και νάχει όμως και όποιοι ενδοιασμοί και αν υπάρχουν για το χρόνο και την ετοιμασία αυτής της προσφυγής η απόφαση του Σ.τ.Ε. – θετική ή αρνητική – θα είναι καθοριστικής σημασίας για τις συντάξεις μας…

Η μαζική παρουσία μας  έξω από το Σ.τ.Ε. – απ’ το πρωί που θα μπαίνουν οι δικαστές στην αίθουσα – έχει μεγάλη σημασία.

Συναδέλφισσα – συνάδελφε, νομίζουμε ότι κατανοείς πόσο σημαντικό είναι να είμαστε όλοι εκεί!!!

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ώρα 09.00 έξω απ’ το Σ.τ.Ε. (Αρσάκειο – Πανεπιστημίου 47-49)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.