Συναδέλφισσες – συνάδελφοι

Οι ασφαλιστικές κατακτήσεις μας τα τελευταία 8 μνημονιακά χρόνια κυριολεκτικά εξαχνώθηκαν… Το μεγαλύτερο σκάνδαλο από όσα σκανδαλώδη έχουν συντελεστεί είναι το ότι οι εργαζόμενοι και πολύ περισσότερο οι συνταξιούχοι βρεθήκαμε στο έλεος ενός ασφαλιστικού συστήματος χωρίς ορατή ανάταξη.

Εμείς – το ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ –  όπως και ολόκληρο το εργατικό κίνημα  παλεύουμε για κα  θα συνεχίσουμε να το κάνουμε για δωρεάν δημόσια κοινωνική ασφάλιση που να καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες όλης της εργαζόμενης κοινωνίας.

Οι εμπειρίες μας όμως από την καθημερινότητα μας αναγκάζουν να ψάξουμε με  ποιο τρόπο μπορούμε να βελτιώσουμε άμεσα και προσωρινά τη σημερινή ζοφερή πραγματικότητα στα θέματα υγείας που βιώνουμε όλοι μας.

Η αντικειμενική πραγματικότητα σπρώχνει  δυστυχώς χιλιάδες ασφαλισμένους να καταφεύγουν από ανάγκη στην ιδιωτική περίθαλψη, ανεξάρτητα από τις δικές μας αρχές και προθέσεις…

Μετά από παρακίνηση φίλων και μελών μας ψάξαμε το σύστημα και αφού κάναμε μια ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους ενδιαφερόμενους {ασφαλιστικές εταιρίες, ασφαλιστικούς πράκτορες κλπ) έχουμε στα χέρια μας προτάσεις και προσφορές για τη δημιουργία μιας κάρτας υγείας εξωνοσοκομειακής περίθαλψης .  Στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο την προσεχή Παρασκευή θεωρούμε ότι θα καταλήξουμε ποιο απ’ τα  προγράμματα θα επιλέξουμε… Το κόστος των προγραμμάτων αυτών είναι  προσιτό για όλους και  “αποσβένεται” από τις ετήσιες και “υποχρεωτικές” για την ηλικία μας βασικές  εξετάσεις.

Όσοι και όσες λοιπόν ενδιαφέρεστε να μπείτε σε ένα τέτοιο πρόγραμμα (το οποίο μπορεί να περιλαμβάνει και ολόκληρη την οικογένεια) πρέπει άμεσα να εκδηλώσετε  κατ’ αρχήν το ενδιαφέρον σας ή με email στο info@kinsin.gr ή τηλεφωνικά στο σωματείο (2105200025) ή στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου…

Αυτό είναι  αναγκαίο να γίνει:

  • Για να έχουμε μια εικόνα για το πόσοι ενδιαφέρονται και για να κρίνουμε αν θα προχωρήσουμε το πρόγραμμα ή όχι.
  • Η τιμή προσφοράς που εξασφαλίζουμε για το πρόγραμμα αφορά τους 50  πρώτους που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον και στη συνέχεια θα δηλώσουν συμμετοχή.
  • Για να μπεί κάποιος στο πρόγραμμα πρέπει απαραίτητα να είναι μέλος του Κινήματος Συνταξιούχων.

Τις επόμενες μέρες θα σας ενημερώσουμε για όλες τις πλευρές του προγράμματος.

Περιμένουμε όμως την άμεση ανταπόκρισή σας!

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.