Επιτέλους έχουμε μια σωστή απόφαση.

 

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες,

 

Επιβεβαιώθηκε η πληροφορία που σας είχαμε κοινοποιήσει εδώ και καιρό.

Επιτέλους, μετά από 5 μαύρα μνημονιακά χρόνια που καταλήστεψαν τις συντάξεις μας, να και μια ευχάριστη είδηση.

Το Συμβούλιο της Επικρατείας έβγαλε απόφαση που βγάζει παράνομες και αντισυνταγματικές τις περικοπές μετά το καλοκαίρι του 2012.

 

α. Σε ότι αφορά τις περικοπές των κύριων συντάξεων.

 

β. Τις περικοπές των επικουρικών συντάξεων και των δώρων Πάσχα και Χριστουγέννων.

 

γ. Την ρήτρα μηδενικού ελλείμματος.

 

   Η απόφαση αυτή που τα παπαγαλάκια των δανειστών και η κλεπτοκρατία της χώρας θα την παρουσιάσουν σαν δήθεν επικίνδυνη και καταστροφική, δικαιώνει ένα μέρος μόνο από τις αλεπάλληλες αφαιμάξεις των συντάξεών μας.

Επιτέλους, η δικαιοσύνη μετά από 2 προηγηθείσες άδικες και προκλητικές αποφάσεις, αυτή τη φορά στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.

Χαιρετίζουμε αυτή την απόφαση έστω και τώρα. Κάλιο αργά παρά ποτέ.

Με την σημερινή εξέλιξη αποδεικνύεται πόσο δίκιο είχαμε, που ξεπερνώντας όλες τις αντιξοότητες στήσαμε το «ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ» και πόσο μακριά βρίσκονται από τα προβλήματα όλοι όσοι “συνταξιουχοπατέρες” συναινούσαν και στήριζαν τα μνημονιακά μέτρα των κομμάτων τους σε βάρος των συνταξιούχων.

Πληροφορούμε τα μέλη μας ότι όλοι(ες) όσοι έχουν προσφύγει δικαστικά, τους καλύπτει αναδρομικά η απόφαση.

   Οι άλλοι πρέπει να προσφύγουν άμεσα (δες οδηγίες στο site μας). Σύντομα, μόλις καθαρογραφεί ή απόφαση θα σας ενημερώσουμε για τις παραπέρα ενέργειες από τον νομικό μας σύμβουλο.

   Καλούμε την Κυβέρνηση να αγνοήσει τις Κασσάνδρες που θα σηκώσουν σύννεφα επικοινωνιακής  και τοξικής σκόνης για να κρύψουν τα τεράστια πλούτη που έχουν συσσωρεύσει από τον ιδρώτα μας και την δουλειά εκατομμυρίων εργαζόμενων μεταπολεμικά και κερδοσκοπούν ακόμα και σήμερα με την δυστυχία και την αφαίμαξη όλης της εργαζόμενης κοινωνίας.

   Την καλούμε να εφαρμόσει άμεσα την απόφαση για όλους τους συνταξιούχους. Να σταθεί όρθια απέναντι στους ξένους “δανειστές” και τους διαπλεκόμενους ντόπιους “γκαλοπολόγους” και να απαλλάξει τη χώρα και τον εργαζόμενο λαό από τα μνημόνια, την κηδεμονία και την εξάρτηση.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να ενεργοποιηθούν, να γραφτούν στο σωματείο μας, γιατί η υλοποίηση αυτής της απόφασης και η εφαρμογή της θα είναι έργο όλων μας.

    Χαιρετίζουμε  την εργατική τάξη της χώρας και την παγκόσμια αγωνιζόμενη ανθρωπότητα με την ευκαιρία της Πρωτομαγιάς και τους διαχρονικούς αγώνες για ειρήνη, δικαιοσύνη και κοινωνική απελευθέρωση.

    Οι αγώνες και τα αιτήματα των εργατών του Σικάγου παραμένουν επίκαιρα όσο ποτέ.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στις αυριανές πρωτομαγιάτικες συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα.

 

                                                           ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ!

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.