Ποιο νομίζετε ότι είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που απειλεί να κόψει την αυτοδυναμία ή και την πρωτιά ακόμα απ’ τον ΣΥΡΙΖΑ;

    • Ο φόβος μήπως χάσει το κοπάδι τους ανθρωποβοσκούς του Σαμαρά και Βενιζέλο; Καθόλου. Ακόμα και οι πιο φανατικοί έχουν αντιληφθεί ότι αυτοί, αν τους δώσεις το πρωί να βοσκήσουν δύο πρόβατα, το βράδυ θα επιστρέψουν στο μαντρί το ένα [κι αυτό πεινασμένο], το άλλο θα τόχουν χάσει. [Ο Γιωργάκης θα έχανε και τα δύο
    • Η σύγχυση κι ο αποπροσανατολισμός που σπέρνουν οι καναλάρχες και τα παπαγαλάκια τους; Ούτε. Και οι πιο αφελείς κατάλαβαν πια ότι φωνάζουν όπως όλα τα αφεντικά “βόηθα με φτωχέ για να μη σου μοιάσω“.
    • Οι διαμαρτυρίες των 2.700.000 συνταξιούχων, που οι μνημονιακές κυβερνήσεις μας λήστεψαν από 2 – 8 [απ’ τις 14] συντάξεις το χρόνο; Σε καμιά περίπτωση. Ολες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι οι 60 plus εξακολουθούμε να στηρίζουμε και να ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, Ποτάμια, Βοθρολιάκους και Βοθρολήμματα. Όχι από γεροντικό πείσμα αλλά από το “σύνδρομο της Στοκχόλμης”, μια αρρώστια που σε κάνει να ερωτεύεσαι τον βασανιστή σου. Αυτό το ξέρουν στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως και το άλλο σύνδρομο που ξεκινάει στη νεαρή ηλικία διαφορετικά αλλά στην ώριμη ηλικία αναγκαστικά μετασχηματίζεται σε καθημερινή ταβλοπαιξία! Γι’ αυτό πετάνε μια 13η σύνταξη για τους κάτω των 700 € και για μας τους άλλους μας λέει “ζήσε Μάη μ’ [ταβλοπαίχτη] να φας τριφύλλι”.
    • Ούτε από τις θεούσες και θεούσους κινδυνεύει, καθότι είδαν τον Αλέξη να αλλάζει… Και στο Άγιο Όρος πήγε και περιστέρι αμόλησε, μετάνιωσε – είπαν – το παιδί για τις νεανικές του τρέλες, ξαναμπήκε στου θεού τη στράτα.
    • Ούτε από τους ιδιοκτήτες χωρίς σπίτια κινδυνεύει, ούτε από τους άνεργους, τους άστεγους και τους πεινασμένους. Όλοι αυτοί από τα συσσίτια της εκκλησίας, τα δέματα των υποκριτών του “όλοι μαζί μπορούμε”, που τα μαζεύουν από τους αφελείς φτωχούς για να παριστάνουν τα Αλαφουζάκια τους φιλάνθρωπους, ή τους Βοθρολιάκους, που για να τους δώσουν μια κονσέρβα τους φωτογράφιζαν στο Σύνταγμα και τους έδιωχναν άμα δεν είχαν πατέρα χουντικό και παππού ταγματασφαλίτη. Ψηφίζουν και με τα δυο χέρια Τσίπρα. Ξέρουν ότι αυτοί σαν αριστεροί και πιο διακριτικοί θα είναι και θα μαγειρεύουν και κανένα καλό φαί στα συσσίτια, όπως δεσμεύονται με το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης. Βαρέθηκαν, μπούχτισαν κάθε μέρα να τους ταΐζουν οι άλλοι σπανακόρυζο και μακαρόνια.
    • Ούτε από τους νοικοκυραίους και τη “μεσαία τάξη” κινδυνεύει, που προσπαθούσε ο Μπουμπούκος, η Βούλτεψη κι ο τσεκουράτος Βορίδης να την φοβίσουν. Τι να φοβίσουν, αφού την εξαφάνισαν; Τώρα που τη χρειάζονται, ας ψάξουν να τη βρουν… για να τους ψηφίσει.
    • Δεν κινδυνεύει ούτε από τους οικολόγους – ο “μέγιστος Τρεμόπουλος” συμμάχησε μαζί του -, ούτε από τους αριστερούς παλαιοημερολογίτες [αυτοί ψηφίζουν δαγκωτό ΚΚΕ], ούτε από τους δεξιούς ψάλτες [μέχρι και το MEGA προσπαθεί να κάνει κωλοτούμπα], ούτε από κανέναν απ’ αυτούς.

Αυτοί που τάχουν πάρει στο κρανίο είναι οι ΑΕΚτζήδες! Οι οπαδοί της ΑΕΚ, original και γιαλαντζί είναι στα κάγκελα! Απειλούν λυτούς και δεμένους και είναι αποφασισμένοι να μαυρίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ. Άμα ο Αλέξης δεν δεσμευτεί προσωπικά ότι τη Δευτέρα πρωί – πρωί δεν βρίσκεται μαζί με όλες τις συνιστώσες του και τα εργαλεία της δουλειάς [κασμάδες, φτυάρια κλπ] για να χτίσουν όλοι μαζί το καινούργιο γήπεδο της ΑΕΚ.

Η κατάσταση είναι κρίσιμη. Μη γελάς, κινδυνεύει η Ελλάς. Μπορεί να έρθουν οι κομμουνιστές στην εξουσία και απορώ τι κάνουν όλοι αυτοί οι σύμβουλοι του Σαμαρά και οι επικοινωνιολόγοι της ΝΔ. Είναι δυνατόν τέτοιοι εγκέφαλοι που κυβέρνησαν τη χώρα τα τελευταία 2,5 χρόνια [απ’ το παρασκήνιο] αντί να αρπάζουν την τελευταία ευκαιρία που τους παρουσιάζεται, να τρέχουν από χωρίου εις χωρίον για να ακούσουν τι μπαρούφα θα πει ο τελευταίος πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ, για να ταΐσουν την περιβόητη μονταζιέρα;

Είναι δυνατόν να αφήνουν το γάμο και να τρέχουν για πουρνάρια; Αδύνατον να πιστέψω ότι είναι ολίγιστοι. Ένας τόσο τεράστιος σαν τον πρωθυπουργό μας αποκλείεται νάχει δίπλα του τόσο ανεπαρκείς συνεργάτες. Κάτι άλλο συμβαίνει, κάποιο λάκκο έχει η φάβα.

Φαίνεται ότι εκεί κάτω στη Συγγρού είναι όλοι βαμμένοι γαύροι και βάζελοι. Μπορεί να έχουν αποδείξει ότι είναι φανατικοί οπαδοί του αρχηγού [με το αζημίωτο] αλλά πάνω απ’ όλα, κι απ’ αυτόν κι απ’ τη Νέα Δημοκρατία, βάζουν την ομάδα τους!

Φοβερό, προτιμούν να χάσουν τις εκλογές, παρά να αποκτήσουν γήπεδο οι “χανούμισσες”. Γι’ αυτό κι εγώ – και μ’ αυτό βάζω υποψηφιότητα για άτυπος σύμβουλος – προτείνω κι ελπίζω να μ’ ακούσει ο πρωθυπουργός, αύριο στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση να καλέσει όλους τους ΑΕΚτζήδες, που θα πλημμυρίσουν το Σύνταγμα κι εκεί μπροστά στο κιτρινόμαυρο πλήθος, αφού πριν εξαγγείλει τα γνωστά απ’ το προεκλογικό του πρόγραμμα: ότι θα φτιάξει ψηλότερο Λυκαβηττό, θα πάει τραίνο στην Κρήτη, θα φορέσει άσπρα ράσα στους παπάδες [για να ξεχωρίζουν όταν παρελαύνουν με τους Χρυσαυγίτες] να καταλήξει:

  1. Ότι από τώρα και στο εξής η κιτρινόμαυρη σημαία γίνεται έμβλημα της ΝΔ [οι οπαδοί του Απόλλωνα που θα δυσαρεστηθούν είναι ελάχιστοι].
  2. Ότι θα χτίσει μεγαλύτερο γήπεδο όχι μόνο απ’ του Καραϊσκάκη, αλλά και απ’ το Maracana κι απ’ το Bernabeu!
  3. Θα κλείσει το Μαρινάκη στη φυλακή και το κανάλι του Αλαφούζου [για να γλιτώσουμε κι εμείς απ’ τον Μπάμπη και τα άλλα Αλαφουζάκια].
  4. Θα επιστρέψει στην ΑΕΚάρα όλα τα πρωταθλήματα που τις έκλεψε ο Ολυμπιακός!

Έτσι και μόνο έτσι θα κόψει την τελευταία στιγμή το νήμα, θα κάνει την έκπληξη και θα παραμείνει πρωθυπουργός, που τον έχει ανάγκη η χώρα, η πατρίδα, η θρησκεία και η οικογένεια.

Καληνύχτα μας και καλό βόλι.

Μη ρωτάτε ποιο, έτσι κι αλλιώς, αν δεν σηκωθούμε απ’ τον καναπέ [κι απ’ το τάβλι] ένα είναι σίγουρο: Για άλλη μια φορά – όπως κάνουμε τόσα χρόνια – θα πυροβολήσουμε τα πόδια μας.

Ο παλαίμαχος

ΥΓ: Μην νομίσετε ότι τα γράφω αυτά γιατί είμαι κρυφοχανούμης. Επειδή υπάρχει ο όρος απολιτίκ αλλά όχι αποδοσφαιρίκ ή αντικλωτσοσκουφίκ, δηλώνω υποχρεωτικά φανατικός οπαδός του “Αγρότη” Λιανοκλαδίου [αν υπάρχει ακόμα] και βαμμένος οπαδός του “Αστέρα” Εξαρχείων

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.