Συναδέλφισσες – συνάδελφοι

Σχετικά με την εθελούσια  του ΟΤΕ του 2012 και τις επόμενες μέχρι αυτή που τρέχει τώρα, ο δόλος υπάρχει από την πλευρά του ΟΤΕ, ο οποίος , προκειμένου να αποσύρει όσο το δυνατόν περισσότερους παλιούς υπαλλήλους με δικαιώματα αντικαθιστώντας τους με φθηνούς νοικιασμένους κλπ, μεταχειρίζεται όλα τα μέσα.

Έτσι διαφημίζει το τυράκι χωρίς να εμφανίζεται η φάκα!

Όπως και νάχει εκατοντάδες συνάδελφοι προερχόμενοι απ’ τον ΟΤΕ εγκαλούνται σήμερα, αφού είναι κατηγορούμενοι για σοβαρά ποινικά αδικήματα…

Εμείς – στο ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ – διερευνούμε το θέμα και συνεχώς ανακαλύπτουμε νέες πτυχές. Και για τους όρους της εθελούσιας του 2012 και της σημερινής που τρέχει. Οι ευθύνες δεν είναι στους συναδέλφους ή μόνο στους συναδέλφους, που βρίσκονται σήμερα υπόδικοι. Οι περισσότεροι δεν είχαν ιδέα για τις συνέπειες. Αν εξαιρέσουμε ελάχιστα συνδικαλιστικά στελέχη που  και ήξεραν και επωφελήθηκαν – ένας μάλιστα ΣΥΡΙΖΑίος  εξ επαρχίας εγκαλείται για 95.000 €. Σημειώνουμε ότι υπάρχουν συνάδελφοι απ’ αυτούς που δεν έκρυψαν την εκτός ΟΤΕ προυπηρεσία τους κι όμως διώκονται!

Τεράστιες ευθύνες έχει – επαναλαμβάνουμε όχι μόνο για την εθελούσια του 2012 αλλά και για τη σημερινή που τρέχει – η διοίκηση του ΟΤΕ καθώς και η διοίκηση του ΕΦΚΑ και των εποπτευόντων υπουργών.

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που είναι μέλη μας ή μη να επικοινωνήσουν μαζί μας, για να έχουν συνδικαλιστική και νομική βοήθεια χωρίς να πέσουν βορά στα διάφορα παρασυνδικαλιστικά και παραδικηγορικά κυκλώματα, που ήδη έχουν δραστηριοποιηθεί…

{Συνεννόηση: info@kinsin.gr, diaman@otenet.gr, 2105200025 (Καθημερινές 10.00 – 13.00), 6971979886, 6974816778, FAX: 2105200365}

Περισσότερα για το “τυράκι και τη φάκα” που κάνει ο ΟΤΕ και με τη σημερινή εθελούσια θα αναρτήσουμε προσεχώς.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.