Πριν ενάμιση μήνα το ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ πρωτοστάτησε για μια ακόμα φορά εναντίον του τρόπου υπολογισμού των επικουρικών συντάξεων μετά την ψήφιση τον περασμένο Μάιο του περιβόητου νόμου Κατρούγκαλου…

Βρεθήκαμε έξω απ’ το ΕΤΕΑ, διαμαρτυρηθήκαμε και κάναμε για το λόγο αυτό ένσταση.

Αρκετοί συνάδελφοι συνταξιούχοι ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ότι έχουμε να κάνουμε με κυβερνώντες που σκοπό έχουν τον συνεχή … ΠΟΛΕΜΟ κατά των συντάξεών μας… Κάποιοι άλλοι γέλασαν… Κάποιοι όμως σήμερα – που βγήκαν στον αέρα τα ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ – κλαίνε!!!

Τούτοι δω συναδέλφισσες και συνάδελφοι – όπως και οι άλλοι τα προηγούμενα επτά χρόνια – δεν το βάζουν κάτω… Έχουν σκοπό να εξαϋλώσουν κάθε σύνταξη!

Εμείς ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ, ΘΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ και ΘΑ ΑΣΚΟΥΜΕ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ σε κάθε μορφή επίθεσης που δέχονται οι συντάξεις μας…

Για του λόγου το αληθές δείτε στη φωτογραφία την … κομψότητα του κ. Κατρούγκαλου…..

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.