Σ’ αυτή τη χώρα – ιδιαίτερα μεταπολιτευτικά – έχει καταντήσει εθνικό μας σπορ να ψηφίζουμε για τη Βουλή, για δημάρχους, για τα σωματεία, για την ομάδα μας, για τους συλλόγους της γειτονιάς, για τα σχολεία, για επιτρόπους στις εκκλησίες, για πολύτεκνους και πάει λέγοντας…

Το μόνο που δεν κάνουμε είναι ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ για τα προβλήματα που μας αφορούν… “Διατί να συμμετέχομεν άλλωστε” που θάλεγε κι ο πατέρας του σημερινού υποψήφιου Κυριάκου… Αφού ψηφίσαμε, κάποιοι άλλοι θα μας λύσουν τα προβλήματα. Οι “άλλοι “ όμως, αφού ξέρουν ότι έχουμε πέσει σε πολυετή λήθαργο και ψηφίζουμε χωρίς να συμμετέχουμε, μας “γράφουν” κανονικά.

Και για να μετατρέψουμε το παλιό αλβανικό σύστημα, εμείς τους ψηφίζουμε και παριστάνουμε ότι τους εμπιστευόμαστε κι αυτοί παριστάνουν ότι μας εκπροσωπούν!

Αυτές είναι οι πρώτες σκέψεις που μας ήρθαν όταν πληροφορηθήκαμε ότι 400 χιλιάδες Νεοδημοκράτες πήγαν και ψήφισαν για να εκλέξουν αρχηγό στη Ν.Δ….

Δεν είναι και τεράστιο νούμερο βέβαια άμα το συγκρίνουμε με το ένα εκατομμύριο ψηφοφόρους που πήγαν να ψηφίσουν για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ το 2004 τον Γ. Παπανδρέου…. Άλλο θέμα που οι ικανότητές του ήταν τέτοιες που ενώ ήταν ο μοναδικός υποψήφιος… παραλίγο να βγει δεύτερος!

Και βέβαια – σύμφωνα με την ενημέρωση που μας έκαναν τα κανάλια – από τους 400 χιλ. οι 300 χιλιάδες ήταν συνταξιούχοι…. Για να φανταστούμε αυτούς με τους άλλους του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ να έβγαιναν στους δρόμους και να φώναζαν και να διεκδικούσαν:

 ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ’ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΣ….

Αλλά είπαμε ότι σ’ αυτή τη χώρα έχει γίνει εθνικό μας σπορ το να ψηφίζουμε. Να ένας ακόμα λόγος για να παίρνουμε ό,τι μας αφήνουν…

Ευχόμαστε σε όλους τους συνταξιούχους να περάσουν καλά με τις οικογένειές τους αυτές τις χρονιάρες μέρες και επανερχόμαστε εντός της μέρας για μια σημαντική προσφορά προς τα μέλη μας…

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.