Διοικητικό Συμβούλιο στο Τμήμα Θεσσαλονίκης

1

Σε συνάντηση μελών  (στην οποία παραβρέθηκαν και πολλοί φίλοι) που έγινε την Κυριακή το βράδυ ο Πρόεδρος του Κινήματος Συνταξιούχων βρήκε την ευκαιρία:

 1. Να εξηγήσει πώς και γιατί δημιουργήθηκε το Κίνημα Συνταξιούχων
 2. Να αναπτύξει όλες τις νομικές και δικαστικές πτυχές των περικοπών που έγιναν στις συντάξεις μας εδώ και έξι (μνημονιακά) χρόνια και πώς το Κίνημα Συνταξιούχων έχει ενεργήσει και εξακολουθεί να ενεργεί.
 3. Να εξηγήσει τις τελευταίες αυθαιρεσίες που έγιναν στις επικουρικές συντάξεις από το ΕΤΕΑ και τις αντιδράσεις μας πάνω στο θέμα.
 4. Να απαντήσει σε διάφορες ερωτήσεις των παρευρισκομένων

Στο τέλος της συνάντησης έγινε εκλογή των μελών του Τοπικού Διοικητικού Συμβουλίου, που απαρτίζεται από τους παρακάτω:

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

 1. Γιώργος Γιουβανούδης
 2. Ξενοφών Τρούψης
 3. Επαμεινώνδας Λιβαδάς

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

 1. Κώστας Παπάς
 2. Δέσποινα Σαχπαζίδου

Η συνάντηση είχε τόσο ενδιαφέρον, που κανένας δεν σκέφτηκε να »τραβήξει» μια αναμνηστική φωτογραφία!

Μοιραστείτε το.

1 σχόλιο

 1. Ευθύμιος Φλώρος στίς

  Σωστή η παρατήρηση για την έλλειψη φωτογραφίας. Εάν οι άνθρωποι μαζεύονται για την ουσία και όχι για το θεαθήναι τοις ανθρώποις φυσικά και κανένας δεν τραβάει φωτογραφίες. Ένα ευχαριστώ ήθελα και πάλι να πώ στο διοικητικό συμβούλιο και όσους τρέχουν και για μας που δεν είμαστε όσο ενεργοί πρέπει. Αν δεν αντιδράσουμε θα δούμε πολύ χειρότερες μέρες. Και δεν αξίζει ούτε στη δική μας δύση της ζωής, ούτε στην ανατολή των παιδιών και εγγονιών μας! ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ας είναι το σύνθημά μας. Η συμμετοχή όλων είναι η μεγαλύτερη δύναμη στον κόσμο αυτό. Αυτό είναι που λέμε «οργή λαού». Και η ώρα έφτασε την οργή αυτή στην κορυφή. Νάστε καλά όλοι. Καλή συνέχεια στον αγώνα μας.

Σχολιάστε

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Τα στοιχεία που υποβάλετε μέσω της φόρμας εγγραφής της ιστοσελίδας μας είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.