Ελάτε στην κοπή της ετήσιας πίτας μας!

0

Υπενθύμιση: Την Τρίτη 23 Γενάρη κόβουμε την πίτα μας…

Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ στην κοπή της ετήσιας πίτας μας την Τρίτη 23 Γενάρη και ώρα 11.30 – 12.00 στην Πιτσαρία – Restaurant «ΓΑΛΗΝΗ» {Αμφιαράου και Γερακίου 24}, κοντά στο σταθμό του μετρό στα Σεπόλια.

Στο συνημμένο μπορείτε να δείτε πώς θα έρθετε, αφού πάρετε τη γραμμή του ΜΕΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ και σταματήσετε στα ΣΕΠΟΛΙΑ!

Θα βρεθούμε να πιούμε ένα κρασάκι, να συζητήσουμε τα θέματα που μας καίνε, ως συνταξιούχους, θα πούμε πράγματα που δεν μπορούμε να γράψουμε και θα έχουμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε απ’ τον Δικηγόρο – Εργατολόγο Βαγγέλη Σαλαμάρα, για το πού βρίσκονται οι δικαστικές μας διεκδικήσεις.

Το κόστος θα είναι 12 €, το δε μενού θα περιλαμβάνει κύριο πιάτο (με επιλογή ανάμεσα σε χοιρινή μπριζόλα, κοτόπουλο και μπιφτέκι), απεριόριστο κρασί ή αναψυκτικά, και ορεκτικά – σαλάτες ανά 4 άτομα (σαλάτα, φέτα ή τυρί σαγανάκι, τηγανιτές πατάτες, τζατζίκι ή τυροκαυτερή, λουκάνικο σχάρας, τυροκροκέτες – κοτομπουκιές).

ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ!

Μοιραστείτε το.

Σχολιάστε

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Τα στοιχεία που υποβάλετε μέσω της φόρμας εγγραφής της ιστοσελίδας μας είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.