Κόψαμε την πίτα μας την 7.2.2017

0

Αρκετοί συνάδελφοι και συναδέλφισσες τίμησαν με την παρουσία τους την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κινήματος Συνταξιούχων την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017 στο μεζεδοπωλείο «Ακροβάτης».

Ο Υπεύθυνος Πολιτιστικών και Δημοσίων Σχέσεων Γ. Τζίτης, αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παραβρισκόμενους, έδωσε το λόγο στον Πρόεδρο Βαγγέλη Διαμάντη, που έκοψε την πίτα. Το «φλουρί» έπεσε στο κομμάτι του Περιφ. Τμήματος Λιβαδειάς, ενώ απ’ τα κομμάτια που μοιράστηκαν σε όλους τους παραβρισκόμενους, το «φλουρί» το πήρε ο συνάδελφος Γιάννης Κλάδος, στον οποίο δόθηκε ένα καλάθι ποτών, προσφορά του συναδέλφου – παραγωγού και μέλους του Δ.Σ. Γιώργου Κομπότη.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος – στην ολιγόλεπτη ομιλία του – τόνισε:

  1. Τα Περιφ. Τμήματα του σωματείου έγιναν πέντε, αφού σ’ αυτό της Θεσσαλονίκης {που είχε ιδρυθεί το 2013} προστέθηκαν μέσα στο 2016 αυτά του Βόλου, της Λιβαδειάς του Αγρινίου και της Πάτρας.
  2. Η κατάθεση αγωγών από μέλη συνεχίστηκε μέσα στο 2016 (πάνω από 200 συνάδελφοι) και βεβαίως συνεχίζεται.
  3. Μέσα στο Γενάρη του 2017 κατατέθηκε προσφυγή κατά του ΕΤΕΑ για τις παράνομες παρακρατήσεις στην εισφορά αλληλεγγύης στις επικουρικές συντάξεις, περιμένουμε δε αίσιο αποτέλεσμα στο εγχείρημα αυτό.
  4. Περισσότερα θα ειπωθούν στη Γενική Συνέλευση που θα γίνει στην Αθήνα την τελευταία βδομάδα του Φλεβάρη.

Σκηνές απ’ την παραπάνω εκδήλωση μπορείτε να δείτε στο βίντεο ΕΔΩ

Μοιραστείτε το.

Σχολιάστε

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Τα στοιχεία που υποβάλετε μέσω της φόρμας εγγραφής της ιστοσελίδας μας είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.