“ΟΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΕΣ” ΤΟΥ ΜΕΝΑΝΔΡΟΥ

28 Ιουνίου 2016 | Ανοιχτό Θέατρο Σάρας > Μαρκόπουλο

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.) μας προσκαλούν στην κωμωδία του Μενάνδρου, “Οι Επιρέποντες (Οι προσφεύγοντες σε διαιτησία)”, σε διασκευή – σκηνοθεσία του Γιώργου Ματαράγκα και μουσική του Γιάννη Ζουγανέλη, που θα παρουσιαστεί από το Διάχρονο Θέατρο της Μαίρης Βιδάλη, την Τρίτη, 28 Ιουνίου 2016 και ώρα 9:00 μ.μ., στο θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου.

Ο Μένανδρος, είναι ο πιο γνωστός εκπρόσωπος της νέας αττικής κωμωδίας. Γεννήθηκε έναν αιώνα μετά τον Αριστοφάνη. “Οι Επιτρέποντες” είναι μια από τις πιο αγαπημένες κωμωδίες του, με θέμα τις κοινωνικές ανατροπές μέσα από ένα σφάλμα του έρωτα.

Πρωταγωνιστούν:
Παύλος Ευαγγελόπουλος, Πάνος Νικολαΐδης, Κώστας Νιάρχος, Κώστας Τσομίδης, Μαριλένα Κάραλη, Μαρία Συμεών, Διονύσης Μπάστας, Σπύρος Κατηφόρης.

Διεύθυνση: 28ης Οκτωβρίου και Ηλία Κυριακού

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016, ώρες: 21:00

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.