Μελωδιστές και Κουμπανία «Πέτρος και Πέτρος» στη Μονή Λαζαριστών

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών φιλοξενεί στην Ανοιχτή Σκηνή του, με ελεύθερη είσοδο για όλους, το αγαπημένο συγκρότημα των «Μελωδιστών», το Σάββατο 26 Αυγούστου, στις 21:00.

Φέτος, οι «Μελωδιστές» συμπράττουν με το 5μελες μουσικό συγκρότημα «Koumpania» από τη Γερμανία. Το συγκρότημα αυτό ίδρυσε ο Peter Korff, δάσκαλος του Πέτρου Μαυρόπουλου, και μαζί με τους «Μελωδιστές» θα παρουσιάσουν διαχρονικά ελληνικά και διεθνή τραγούδια.

Στη συναυλία θα ακουστούν, μεταξύ άλλων, τραγούδια των Βασίλη Τσιτσάνη, Μάνου Χατζηδάκι, Leonard Cohen, καθώς και παραδοσιακά τραγούδια από την Ελλάδα και τη Γερμανία.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ – ANOIXTH ΣΚΗΝΗ
Μελωδιστές και Κουμπανία «Πέτρος και Πέτρος»
Μονή Λαζαριστών
Κολοκοτρώνη 21, Σταυρούπολη
Σάββατο 26 Αυγούστου
Ώρα Έναρξης: 21:00
Είσοδος ελεύθερη

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.