Ενημερώνουμε τα μέλη του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ότι μπορούν να παρακολουθήσουν την θεατρική παράσταση ‘ ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ ΟΔΥΣΣΕΙΑ’ στον πολυχώρο ΑΘΗΝΑΙΣ (Καστοριάς 34 – 36, Βοτανικός) με την επίδειξη της ταυτότητας μέλους οι ίδιοι και τα μέλη της οικογένειας τους… στην ειδική τιμή των 8 € αντί 12 € …ενώ πρώτα επικοινωνήσουν με το ταμείο του θεάτρου και κλείσουν θέση στο τηλ. 2103480080, τους ενημερώσουν ότι είναι μέλη μας …και αριθμό ατόμων…

Η παράσταση θα παίζεται όλο το Χειμώνα κάθε Κυριακή και ώρα 17.00 από τις 13 Νοεμβρίου και μετά!

* Με την ευκαιρία ζητάμε από τα μέλη και τους φίλους μας να μας συστήσουν επιχειρηματίες, εταιρίες ή οργανισμούς που θα ήταν πρόθυμοι να κάνουν στα μέλη του Κινήματος Συνταξιούχων κάποια προσφορά σε προιόντα ή υπηρεσίες!

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.