Συνάδελφοι και συναδέλφισσες όπως ξέρετε το ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ πριν από χρόνια επανέφερε το μεγάλο ιστορικό γεγονός των εκτελεσμένων απεργών της Πρωτομαγιάς του 44.
Η ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΝΤΩΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΧΩΝΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ο.Τ.Ε. ΤΗΣ D.T. ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΗΣ ΚΩΛΕΤΤΗ!
Μετά το θόρυβο που ξεσηκώθηκε η διοίκηση του ΟΤΕ αναγκάστηκε να τοποθετήσει την πλάκα με τα ονόματα στην πρόσοψη του κτηρίου. Άλλοι φορείς που είχαν “ξεχάσει” την επέτειο την ξαναθυμήθηκαν και καταθέτουν στεφάνι.
Εμείς και φέτος θα είμαστε εκεί. Το ΣΑΒΒΑΤΟ 7/5/2022 στις 11.00 το ΠΡΩΪ θα καταθέσουμε στεφάνι για να τιμήσουμε τους ηρωϊκούς Τριατατικούς αντιφασίστες.
ΟΙ Γερμανοί Ναζιστές και οι Έλληνες κουκουλοφόροι συνεργάτες τους που τους έδειχναν με το δάχτυλο στο μπλόκο της Κωλέττη τους εκδικήθηκαν γιατί το 42 είχαν, εκτός των άλλων, πραγματοποιήσει την πρώτη απεργία στην κατεχόμενη Ναζιστική Ευρώπη !

Η ΜΝΗΜΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΛΗΘΗ! Σας καλούμε να παρευρεθείτε, Σάββατο 11 η ώρα το πρωϊ.

Δείτε ΕΔΩ το ιστορικό της πρώτης μεγάλης απεργίας στη σκλαβωμένη Ευρώπη…

 

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.