Συνάδελφε συνταξιούχε:

ή θα κινητοποιηθείς και την Τετάρτη θα καταλάβουν ότι είμαστε αποφασισμένοι και ότι δεν πάει  άλλο

ή σε λίγο καιρό η σύνταξη των 200 € θα φαίνεται μεγάλη και θα αποτελεί … σπατάλη του κράτους προς τους συνταξιούχους, οι οποίοι – μας τόχουν ξαναπεί παλιά – δεν παράγουμε…

ΟΛΟΙ στις πανεργατικές συγκεντρώσεις της Τετάρτης…

Άμα θέλουν μέτρα και αντίμετρα να τα πάρουν απ’ αυτούς που έχουν, που θησαύρισαν με τον ιδρώτα μας όλα αυτά τα χρόνια, βιομήχανους, τραπεζίτες, εφοπλιστές, (που δεν πληρώνουν κανένα φόρο)…εισοδηματίες και τις άλλες “χειμαζόμενες” κοινωνικές κατηγορίες!!!

ΟΧΙ στο νέο και στα παλιά μνημόνια

Δεν ξεχνάμε και δεν χαριζόμαστε σε καμιά μνημονιακή κυβέρνηση, την τωρινή και τις προηγούμενες

Διεκδικούμε την επαναφορά των καταληστευμένων συντάξεών μας

Να εφαρμοστούν οι αποφάσεις του συμβουλίου της επικρατείας

Σε περιμένουμε κάτω από τα γραφεία μας την Τετάρτη (3ης Σεπτεμβρίου 13) στις 10.45…

Υ.Γ. Γνωστοποιούμε πώς θα κινούνται τη μέρα αυτή τα ΜΜΜ…

Στα λεωφορεία η στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9:00 και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Στο Μετρό και τον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, οι συρμοί θα κινούνται κανονικά από τις 9 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, προκειμένου να μπορούν να μεταβούν οι απεργοί στις συγκεντρώσεις.

Τα τρόλεϊ θα μείνουν ακινητοποιημένα από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8.30 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.