Συναδέλφισσες – συνάδελφοι

Την Τρίτη 10.30 το πρωί, έξω απ’ το Υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 29) θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση σωματείων για να διεκδικήσουμε τα αναδρομικά.

Το ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ έχει δηλώσει πολλές φορές ότι, όπου γίνονται κινητοποιήσεις που αφορούν τις συντάξεις και τα ασφαλιστικά μας δικαιώματα, είμαστε παρόντες.

Είναι θετικό – έστω κι έτσι – ότι κάποια σωματεία που για 8 ολόκληρα χρόνια κάλυπταν όλες τις ενέργειες και όλα τα αντισυνταξιουχικά μέτρα των κυβερνήσεων αποφάσισαν … να κινητοποιηθούν έστω και τώρα

Συμμετέχουμε λοιπόν στη μεθαυριανή συγκέντρωση χωρίς βέβαια να δίνουμε άλλοθι για μεγάλες ευθύνες πολλών σωματείων {ΑΓΣΣΕ κλπ} που στήριζαν τα μνημονιακά μέτρα εναντίον μας και το μόνο που έκαναν  ήταν να φωτογραφίζονται με τους πρώην υπουργούς Κουτρουμάνη, Βρούτση και Κατρούγκαλο!

 Αυτές τις μέρες που οι προηγούμενοι υπουργοί που μας καρατόμησαν τις συντάξεις  εμφανίζονται ως τιμητές, συμβουλεύοντάς μας να κάνουμε αιτήσεις ή αγωγές για να μας επιστραφούν τα αναδρομικά που μας έκοψαν οι ίδιοι, πρέπει να αποδείξουμε σ’ αυτό το θέατρο του παραλόγου ότι οι συνταξιούχοι δεν έχουμε μνήμη χρυσόμυγας και δεν ανεχόμαστε τον εμπαιγμό ούτε από τη μνημονιακή κυβέρνηση ούτε από τη μνημονιακή αντιπολίτευση.

Με τους αγώνες μας που πρέπει να πάρουν μαζικό χαρακτήρα θα απαιτήσουμε:

  • Δίκαιη μεταχείριση και επιστροφή των αναδρομικών σε όλους … και όχι μόνο στους ένστολους και στους δικαστικούς.
  • Αποκατάσταση των συντάξεών μας στο επίπεδο που βρίσκονταν πριν τις μνημονιακές  περικοπές του 2010.
  • Αύξηση όλων των κατώτερων συντάξεων για να μπορούν να όλοι οι συνταξιούχοι αξιοπρεπώς και όχι μόνο η ελίτ του βαθέως κράτους που τους επιστράφηκαν τα αναδρομικά.
  • Να  δεσμευτεί και η κυβέρνηση και  όλα τα κόμματα για το δίκαιο αίτημα της επιστροφής των αναδρομικών μας.

Σας καλούμε την Τρίτη 13 Νοέμβρη και ώρα 10.30, κάτω απ’ το πανό του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ, έξω από το Υπουργείο εργασίας (Σταδίου 29) και να συμμετάσχουμε μαζικά στις πανεργατικές απεργίες που θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες.

Για το ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Βαγγέλης Διαμάντης

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Παναγιώτης Μπρόφας

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.