…το “μασάζ” συνεχίστηκε κι αυτό το Σαβ/κύριακο, σε στημένα πάνελ που είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις ποιός είναι ο υπουργός, ποιός ο…δημοσιογράφος & ποιός ο…εργατολόγος!

Οι ρόλοι είναι μοιρασμένοι , κατευθυνόμενες ερωτήσεις, αποπροσανατολιστικές απαντήσεις.. θα συνεκτιμήσουμε τα δεδομένα…θα περιμένουμε την απόφαση του Ελεγκτικού συνεδρίου για τους Δημοσίους υπαλλήλους.. μπορεί να κουρευτούν !! από ένα ποσό κι απάνω μπορεί & όχι ! …θα δοθούν η μπορεί & να μην δοθούν σε 6 χρόνια με δόσεις! η θα βρέξει η θα χιονίσει η καλό καιρό θα κάνει!

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ, ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ… Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ… Η ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.. ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΔΙΑΚΙΝΟΥΣΑΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΤΙΣ 2 ΦΡΕΓΑΤΕΣ & ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΠΑΝΕ…ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ!!! ΤΕΤΟΙΑ ΑΘΛΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!!!

κ.Μητσοτάκη αρκετά, έχετε διαβεί – προ πολλού – τον Ρουβίκωνα! Σταματείστε την πολλή μελέτη για τα αναδρομικά μας. Όταν κόβατε τις συντάξεις μας το κάνατε αυτόματα!.. χωρίς μελέτην και χωρίς περίσκεψιν που έλεγε ο Καβάφης!

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ!
ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΟΛΑ!

Share.

4 Σχόλια

  1. Δημήτρης Γαντές on

    Αγαπητοί συνάδελφοι,

    Το ζήτημα με τις “γαλλικές φρεγάτες” έχει ευρέως διαδοθεί. Θέλω να ρωτήσω το εξής: Υπάρχουν πραγματικά στοιχεία που να αποδεικνύουν ή τουλάχιστον να δείχνουν ισχυρώς προς την άποψη ότι πρόκειται για “άθλια προπαγάνδα”; Αν ναι, ποια είναι αυτά; Είναι καλό όλοι μας να έχουμε στη διάθεσή μας τέτοια στοιχεία. Και εμάς πείθουν ικανοποιητικά, και μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε σε μια συζήτηση.

    • Δημητρης Σδουγκος on

      Το ερωτημα αν υπαρχουν στοιχεια περι “αθλιας προπαγαντας”, ακουγεται τουλαχιστον περιεργο αν δεν εγινε απλα για να τρολαρει τις αποψεις αυτουνου που απλα, παρεθεσε καποια στοιχεια για την πορεια των αναδρομικων.
      Θα μπορουσα να το αντιστρεψω.
      Υπαρχει αμφιβολια οτι προκειται για αθλια προπαγαντα, αθλημα στο οποιο εχει διακριθει κατα κορον η παρουσα κυβερνηση??
      Η μεθοδος ειναι απλη.
      Ενα απ τα παπαγαλακια που ενθυλακωσαν τα 20 εκατ του Πετσα, αμολαει ενα ερωτημα του στυλ, “εξ εγκυρων πηγων του μαξιμου, μπλα μπλα μπλα”, αναλαμβανει ενα δευτερο εγκληματικο στοιχειο που παριστανει τον δημοσιογραφο να το αναπαραξει, ερχονται κατοπιν οι αστερες της δημοσιογραφιας των μεγαλων ιδιωτικων τουρκοτσοντοκαναλων, και αντε μετα να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας.
      Δεν χρειαζονται ιδιαιτερες νομικες γνωσεις για το θεμα.
      Υπαρχει σε κανεναν η αμφιβολια οτι οι περικοπες μισθων και συνταξεων, ηταν παρανομες και καταχρηστικες? Δε νομιζω
      Υπαρχει σε κανεναν ανφιβολια οτι σαν τετοιες (παρανομες και καταχρηστικες), πρεπει να επιστραφουν τα χρηματα μεχρι τελευταιου ευρω συν τοκους υπερημεριας στους δικαιουχους?
      Εκχωρησε κανενας μισθωτος η συνταξιουχος σε οιονδηποτε αθλιο πολιτικο, το δικαιωμα να διαχειριζεται τα οικονομικα και την ζωη του?
      Υπαρχει σε κανεναν η αμφιβολια μετα την αποκαλυψη των παρακολουθησεων του κοριου της ΕΥΠ, οτι οι πλεον ακαταλληλοι να αποφασισουν δικαια και αμεροληπτα ειναι κυριως οι ανωτατοι δικαστες?? Δεν νομιζω.
      Στην υποκριτικη παρατηρηση οτι το κρατος βρησκεται σε ανεχεια, υπαρχει μια και μονη απαντηση.
      Ο τρωσας και ιασεται.
      Τρωσας, ειναι η κλεφτουρια που αφαιμαξε τα δημοσια ταμεια και δεν ειναι καθολου αοριστη εννοια.
      Ειναι ολοι αυτοι που συμπεριλαμβανονται στις διαφορες λιστες (λαγκαρντ πχ) και οι ελληνες μεγαλοκαταθετες των ξενων τραπεζων. Αυτοι που πηραν τεραστια δανεια, τα εβγαλαν στο εξωτερικο, δεν πληρωσαν μια και στειλανε σ εμας τον λογαριασμο. Ειναι αυτοι που χρηματοδοτηθηκαν απ τα αποθεματικα των ταμειων και τις καταθεσεις του κοσμακη, αλλα δεν επεστρεψαν τιποτα.
      Ειναι αυτοι που προκειμενου να παρουν την μιζα του 2-8%, ειτε δεν παρηγγειλαν ειτε παρηγγειλαν αχρηστο πολεμικο υλικο και τωρα ωντας ξεωρακωτοι, γιναμε περιγελος της οικουμενης με την “ανοχη” μας.
      Ειναι αυτοι που αφαιμαξαν την δημοσια υγεια και αντις να παραθεριζουν στις φυλλακες κερκυρας, παριστανουν τους τιμητες.
      Ειναι κι αυτοι που οργανωσαν τους ολυμπιακους αγωνες, μας γεμισαν με “δοξα και υπερηφανεια”, οπως επισης και με ενα σωρο κουφαρια ετοιμοροπων αθλητικων κεντρων, για τα οποια θα πληρωνουν μεχρι και τα δισεγγονα μας.
      Δεν ειναι ο χωρος να σου παραθεσω ενα σωρο ακομα απομηζιτικα παρασιτα της ελληνικης κοινωνιας, τα οποια οφειλουν να συμμετασχουν στην ιαση
      Αυτα τα ολιγα

  2. Θεόφιλος Καπέλης on

    Πολύ σωστά τα λέει το άρθρο, αλλά εξακολουθώ μετά από καιρό που διαβάζω για αναδρομικά συνταξιούχων, να έχω την απορία και ειδικά μετά από τα χθεσινά δημοσιεύματα και εξαγγελίες του Κυριάκου, για ποιά ακριβώς αναδρομικά μιλάνε ;
    Μιλάνε για αναδρομικά που προέκυψαν από τον επανυπολογισμό των κύριων συντάξεων;
    Σε μένα π.χ. μετά τον επαναυπολογισμό, από το Γενάρη του 2020 πήρα την ’’θηριώδη’’ αύξηση των 3,74 ευρώ, καθ’ ότι μου προέκυψε μια προσωπική διαφορά περίπου στα 19 ευρώ, οπότε σε ορίζοντα 5ετίας θα μου έδιναν κάθε χρόνο επιπλέον 3,74 ευρώ.
    Δηλαδή αν πρόκειται για αυτά, θα μου δώσουν μονομιάς τώρα τα υπόλοιπα περίπου 15 ευρώ ; !!!
    Αν μου έδιναν έστω και την τελευταία περικοπή επί κυβέρνησης Σαμαρά θα έλεγα ότι πρόκειται για αρκετά χρήματα… (η περικοπή εκείνη για μένα ήταν 300 ευρώ τον μήνα !!!)
    Ποιοι τέλος πάντων είναι οι δικαιούχοι αυτών των αναδρομικών, που μας έχουν ζαλίσει τον εγκέφαλο;
    Αν κρίνω από μένα, τη σύζυγό μου, τον αδερφό μου, την αδερφή μου, τον άντρα της, τον κουμπάρο μου, 2-3 φίλους συναδέλφους από την δουλειά, κανείς τους δεν είχε περικοπές μετά το 2015 και κανείς τους δεν περιμένει αναδρομικά !!!
    Γνωρίζει κανείς τι πραγματικά συμβαίνει ή όλα είναι κατευθυνόμενα ψέμματα και τερατώδεις υπερβολές όσον αφορά τον αριθμό των δικαιούχων, γιατί ’’μυρίζομαι’’, όπως πολλοί άλλοι, ότι βαίνουμε σε πρόωρες εκλογές ;
    Αν γνωρίζει κάποιος ας μας δώσει τα φώτα του …
    Θεόφιλος Καπέλης

  3. Θεόφιλος Καπέλης on

    Διαβάζοντας τα άρθρα στο internet, σχετικά με τα αναδρομικά των συνταξιούχων, βλέπω ότι αναφέρονται βασικά σε δύο νόμους, τον 4093/2012 και τον 4051/2012.
    Από αυτούς τους νόμους έχουμε υποστεί όλοι οι συνταξιούχοι, περικοπές πολύ μεγάλες, συγκεκριμένα μιλάμε για πάνω από 300 ευρώ το μήνα με τον πρώτο νόμο και πάνω από 100 ευρώ από τον δεύτερο.
    Αυτά περικόπηκαν πριν το 2015, αν θυμάμαι καλά πρέπει να έγιναν το 2013 και 2014.
    Αυτά περιλαμβάνονται στα αναδρομικά που μιλάνε όλοι τελευταία;;;
    Γιατί μιλάνε μόνο για το διάστημα 06/2015 – 05/2016 ;;;
    Έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία πότε συνέβησαν οι περικοπές, όταν πρόκειται για περικοπές που γίνονται με τους ίδιους νόμους ;
    Έχουν κάποια ιδιαίτερη μεταχείριση οι περικοπές του 2015-2016 ;
    Κάποιος που γνωρίζει περισσότερα, ας μας τα γνωστοποιήσει και εμάς, γιατί έχουν σκοπό να τρελάνουν τον κόσμο !!!

    Θεόφιλος Καπέλης

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.