Εμείς θα συνεχίζουμε να το φωνάζουμε έστω κι αν είμαστε “φωνή βοώντος εν τη ερήμω”

Για έκτη συνεχή χρονιά οι συνταξιούχοι θα κάνουμε Χριστούγεννα χωρίς δώρο…

Δεν θα παρασυρθούμε απ’ το γενικό κλίμα του φτωχοπροδρομισμού που χρησιμοποιεί η καθεστωτική προπαγάνδα, ότι δηλαδή οι καημένοι οι γέροι κι οι γριές που δεν έχουν να πάρουν σοκολάτες για τα εγγόνια τους κλπ…. Γιατί – ακριβώς – δεν είναι αυτό το θέμα.

Το θέμα και το σκάνδαλο είναι ότι για 35 χρόνια και βάλε πληρώναμε εισφορές για 14 συντάξεις το χρόνο, που όμως αυθαίρετα και πραξικοπηματικά έχουν μετατραπεί σε 7, 8, 9 ή το πολύ 10 συντάξεις. Κι αυτό θα συνεχίσουμε να το φωνάζουμε, να διεκδικούμε, να το παλεύουμε…

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ’ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΣ…

Διεκδικούμε και θα παλέψουμε μέχρι τέλους όχι μόνο να μη γίνουν άλλες περικοπές (πράγμα, που έχει γίνει ανέκδοτο πλέον) αλλά το σύνθημά μας ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ:

ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΔΩΡΑ

Αυτό είναι που διεκδικούμε απ’ τις πρώτες περικοπές της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, στη συνέχεια απ’ τις περικοπές της Κυβέρνησης Παπαδήμου, στη συνέχεια απ’ τις περικοπές των Σαμαρά – Βενιζέλου και πολύ  περισσότερο ΤΩΡΑ  με τη σημερινή κυβέρνηση της “αριστεράς” του ΣΥΡΙΖΑ…

Και επειδή οι συνταξιούχοι δεν είμαστε – οι περισσότεροι τουλάχιστον – κακόμοιροι, όπως θέλουν να μας παρουσιάζουν, έχουμε ΣΥΣΩΡΕΥΣΕΙ ένα τεράστιο ταξικό μίσος εναντίον αυτών που έκοψαν το δώρο Χριστουγέννων, ένα δώρο που έδινε χαρά σε κάθε ελληνική οικογένεια…

Και να είναι σίγουροι οι κυβερνώντες του ΣΥΡΙΖΑ (που άλλα υπόσχονταν πέρυσι τέτοιον καιρό) ότι κι αυτοί θα εισπράξουν ό,τι ακριβώς εισέπραξαν οι προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις….

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.