Συγκέντρωση μεθαύριο Τρίτη έξω από το ΕΤΕΑ – Φιλελλήνων 13-15

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι

Όπως έχουμε επισημάνει  με αναρτήσεις μας στο site του Κινήματος Συνταξιούχων τις προηγούμενες δυο βδομάδες, ΘΕΩΡΟΥΜΕ παράνομο το τρόπο που υπολογίστηκαν οι επικουρικές μας.

Για το λόγο αυτό σε συνεργασία με τον νομικό μας σύμβουλο ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΕΝΑ ΝΟΜΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ που θα αποτελέσει ΕΝΣΤΑΣΗ προς το ΕΤΕΑ (Ενιαίο Ταμείο Επικουρικών Συντάξεων) αλλά και το αρμόδιο Υπουργείο.

Σας καλούμε την ερχόμενη Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 10.30 στην Αθήνα και στη διεύθυνση Φιλελλήνων 13-15, προκειμένου να καταθέσουμε ο καθένας χωριστά τη δική του ένσταση! Για τη συμπλήρωση της ένστασης θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας τον ΑΜΚΑ σας και τον ΑΦΜ σας και το τελευταίο μηνιαίο εκκαθαριστικό!

Θα βρεθούμε εκεί, θα κάνουμε μαζική προσφυγή καταθέτοντας τις ενστάσεις μας.

Έχουμε τονίσει επανειλημμένα ότι χρειάζεται η ενεργή συμμετοχή όλων των μελών. Η διαφορά μας από άλλα σωματεία φιλοδοξεί να είναι η ενεργή συμμετοχή των μελών για τα προβλήματά μας και όχι η εκπροσώπηση κάποιο Δ. Σ., φωτισμένου ή μη.

Το ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ χρειάζεται ενεργά μέλη για να γίνει Κίνημα και να είναι υπολογίσιμο.

Να είμαστε όλοι εκεί!

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.