Διευκρινίζουμε τα παρακάτω (για να μην παρεξηγούμαστε με μερικούς φίλους συνταξιούχους).

Α. ΠΛΗΡΗ μέλη του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ είναι όσοι:

1. Κάνουν αίτηση εγγραφής, αναγράφοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία

2. Καταβάλλουν τη μηνιαία εισφορά (1,5 €) υπέρ του σωματειου είτε μέσω της σύνταξης, είτε μέσω της τράπεζας είτε στο ταμείο μας (προκαταβολικά για ένα χρόνο) με απόδειξη είσπραξης. Τότε οι συνάδελφοι έχουν τα δικαιώματα του μέλους…

Β. Οι τιμές και οι αμοιβές  που κατορθώνει το σωματείο μας μέσω συμφωνιών με δικηγορικά γραφεία ισχύουν ΜΟΝΟ για τα μέλη μας… Δεν ισχύουν για τα μη μέλη μας ή για πρώην μέλη μας (που έχουν παραιτηθεί ή διαγραφεί)…

Γ. Η κάρτα μέλους παραδίνεται μόνο στα ΜΕΛΗ μας, που μας έχουν προσκομίσει σχετική φωτογραφία… (τις επόμενες μέρες θα γίνει αποστολή των καρτών στους συναδέλφους που διαμένουν σε επαρχιακές πόλεις)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.