Στο πρόγραμμα μπορούν να ενταχθούν όλοι οι συνταξιούχοι του ΟΤΕ ανεξάρτητα απ’ το αν είναι ή δεν είναι μέλη οποιουδήποτε σωματείου.

Με αφορμή παραφιλολογία από διάφορους…

αντί να κοιτάξουν πώς θα διαπραγματευτούν με τον ΟΤΕ πραγματικές εκπτώσεις, αντί να διαμαρτυρηθούν για τα μπιλιετάκια κατασχέσεων που στέλνει η Διοίκηση του ΟΤΕ στις χήρες  συναδέλφων που έχουν πεθάνει εδώ και 20 χρόνια ***

διαδίδουν παραπειστικά  ότι για να μπει στο περιβόητο πρόγραμμα πρέπει να είναι μέλος του σωματείου τους. Ουδέν ψευδέστερον. Διευκρινίζουμε:

Υπάρχει δυνατότητα έκπτωσης στη σταθερή τηλεφωνία για συνταξιούχους του Ομίλου ΟΤΕ στέλνοντας τα παρακάτω δικαιολογητικά:

  • Διπλή όψη της αστυνομικής ταυτότητας
  • Ένα από τα παρακάτω  δικαιολογητικά
  1. Αντίγραφο της απόφασης συνταξιοδότησης, όπου αναγράφεται απαραίτητα ότι ο αιτών είναι πρώην υπάλληλος του ΟΤΕ
  2. Αντίγραφο ενημερωτικού σημειώματος σύνταξης ενός μήνα του τελευταίου έτους του ΕΦΚΑ
  3. Αντίγραφο πρόσφατου φύλλου επικουρικής σύνταξης απ’ το ΕΤΕΑΕΠ-ΤΕΑΠ ΟΤΕ

Ένα από αυτά τα τρία αντίγραφα είναι αρκετό για να αποδειχθεί η πρώην εργασιακή ιδιότητα στον ΟΤΕ. Κατά τη γνώμη μας το πιο πρόσφορο δικαιολογητικό είναι το Νο 3 (αντίγραφο της επικουρικής σύνταξης)

Τα δικαιολογητικά μπορείτε να τα στέλνετε στο email: oteproducts@ote.gr ή στο φαξ: 2103405551

Στην επικοινωνία σας θα ζητάτε να ενταχθείτε σε κάποιο πρόγραμμα με έκπτωση λόγω υπαλληλικής ή πρώην υπαλληλικής ιδιότητας του ομίλου ΟΤΕ, δίνοντας και το τηλέφωνο επικοινωνίας.

Στη συνέχεια η σχετική υπηρεσία του ΟΤΕ θα σας καλεί και θα συμφωνείτε στο επιθυμητό πρόγραμμα.

Για κάθε επί πλέον πληροφορία ή για επικοινωνία θα απευθύνεστε στο 1249.

***

 

Share.

1 Σχόλιο

  1. Δημητρης on

    επιπλεον για να το κανουν πιο πιστευτο το ανεκδοτο οτι πρεπει να εισαι μελος του συγκεκριμενου συλλογου, πρεπει να καταθεσεις ΚΑΙ βεβαιωση του συλλογου οτι εισαι μελλος του. Τους εστειλα μια επιστολη ρωτοντας, αυτοι που για δικους τους λογους, δεν επιθυμουν να ειναι μελη κανενος συλλογου, στην ΔΕΗ δουλευανε και δεν δικαιουνται εκπτωσης? Ακομα περιμενω απαντηση

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.