Εδώ και χρόνια φωνάζουμε στο ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ότι η παρακράτηση υπέρ ασθένειας υπολογίζονταν σε ένα ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ποσό (στην αρχική σύνταξη)…

Φθάσαμε στο σημείο να κάνουμε και ΕΞΩΔΙΚΑ προς την ηγεσία των αρμοδίων υπουργείων και προς το ΙΚΑ…

Από το Φθινόπωρο του 2016 η παρακράτηση αυτή γίνεται πλέον στη σύνταξη που παίρνουμε, όμως δεν μας έχουν επιστρέψει ακόμα τα αναδρομικά για τα προηγούμενα χρόνια...

Σήμερα σας δίνουμε την επιστολή που πρέπει να στείλει ή να καταθέσει κάθε συνταξιούχος στον ΕΦΚΑ.

Το τελευταίο κενό στην αίτηση, όπου αναφέρεται το έτος από το οποίο άρχισε η παράνομη παρακράτηση για τον καθένα (2010) θα συμπληρωθεί από τον κάθε συνταξιούχο ανάλογα με το πότε συνταξιοδοτήθηκε. Δηλαδή, αν συνταξιοδοτήθηκε πριν το 2010 θα συμπληρώσει 2010, ενώ αν συνταξιοδοτήθηκε αργότερα θα συμπληρώσει το αντίστοιχο έτος π.χ. 2011, 2012 κλπ.

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ: Η αίτηση προς τον ΕΦΚΑ

 

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.