Συναδέλφισσες και συνάδελφοι

Σας γνωρίζουμε ότι κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. αποφασίσαμε – σε περίπτωση που θα γινόταν κοινοβουλευτικές εκλογές – δύο πράγματα:

1. Να απευθυνθούμε σε όλα τα κόμματα να μας πουν πως σκέφτονται να αντιμετωπίσουν τα θέματα – προβλήματα των συνταξιούχων μετά τις τεράστιες περικοπές που έγιναν στις συντάξεις μας κατά την τελευταία πενταετία.

2. Να βγάλουμε “στον αέρα” αφίσα, στην οποία θα αφήνουμε – ή θα δίνουμε – το στίγμα μας ως σωματείου που δεν θέλει να αποδέχεται με σταυρωμένα τα χέρια των συνταξιούχων την επέλαση των συνεχιζόμενων μηνιαίων ληστειών των ποσών των συντάξεών μας.

Σ’ αυτό το δεύτερο, καλούμε τους φίλους και τα μέλη μας να μας δώσουν ιδέες, ώστε αυτό που θα βγάλουμε να έχει τη δυνατότερη ανταπόκριση…

 

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.