Τριάμισι χρόνια τώρα το Κίνημα Συνταξιούχων, μέσα απ’ τις διαδικασίες του, προτρέπει τους συναδέλφους συνταξιούχους να καταφύγουν στη δικαιοσύνη για τις μεγάλες περικοπές που έγιναν στις συντάξεις τους – κύριες και επικουρικές.

Το σκεπτικό, τα επιχειρήματα αλλά και το εύρος των επιδίκων υποθέσεων που χρησιμοποιούνται στις σχετικές αγωγές είναι κοινό έργο των μελών του Δ.Σ. και  του Νομικού μας Συμβούλου.

Οι αμοιβές του δικηγόρου και κατά την κατάθεση των αγωγών αλλά και στην περίπτωση που ευοδωθούν οι δικαστικές μας απαιτήσεις έχουν επίσης καθοριστεί στην ίδια συνεργασία.

Ο δικηγόρος – κατά συνέπεια – δεσμεύεται στις απαιτήσεις του (όπως έχουμε δημοσιεύσει κατ’ επανάληψη} μόνο για τα μέλη του Κινήματος Συνταξιούχων.

Τούτο το τονίζουμε προς αποφυγή παρεξηγήσεων με συναδέλφους συνταξιούχους που ναι μεν έχουν προσφύγει ή πρόκειται να προσφύγουν στη δικαιοσύνη μέσω του δικηγόρου κ. Σαλαμάρα, δεν είναι όμως μέλη του σωματείου μας…

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.