Συναδέλφισσες – συνάδελφοι…

Επειδή – παρά τις διευκρινήσεις και τις αναρτήσεις που ανεβάζουμε για όλα τα θέματα – συνεχίζουμε να δεχόμαστε τηλεφωνήματα, διευκρινίζουμε ότι:

  1. Για την επιστροφή των αναδρομικών από τις κρατήσεις που μας γίνονταν στο κλάδο υγείας – όπως σας είχαμε πει προειδοποιήσει από πέρυσι – δεν χρειάζεται να προσφύγετε σε δικηγόρο. Θα μας αποδοθούν – αν δεν συμψηφιστούν με άλλες κρατήσει που τρέχουν εν τω μεταξύ – όπως έχει δεσμευτεί ο αρμόδιος υπουργός.
  2. Συνεχίζονται – για όσους δεν έχουν προσφύγει ακόμα – οι αγωγές για όλες τις περικοπές που μας έχουν γίνει και για τα αναδρομικά που μας οφείλονται μετά την απόφαση του Σ.τ.Ε. Τις λεπτομέρειες για το τι κάνουμε μπορείτε να τις δείτε στο site μας στη στήλη ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Για τον ιδιωτικό τομέα λαμβάνονται υπόψη τα έτη από το 2012 και μετά ενώ για το Δημόσιο τομέα τα έτη 2015, 2016 και 2017.
  3. Έχουμε προειδοποιήσει πάρα πολλές φορές ότι διάφορα δικηγορικά γραφεία με παραπλανητικές διαφημίσεις και σε συνεργασία με κάποιους “συνδικαλιστικούς σωτήρες” κάποιων “δικτύων” παρασύρουν – αγρεύουν συνταξιούχους και η λυπητερή για τις προκαταβολές και τους φόρους έρχεται στη συνέχεια…. Όσοι λοιπόν προσφεύγετε σε τέτοιες λύσεις βλέποντας το τυράκι και αγνοώντας τη φάκα, μη μας ζητάτε ευθύνες για τέτοιες επιλογές…
  4. Υπάρχει εξέλιξη με την ομαδική αγωγή που έχουμε κάνει η πρώτοι πενήντα και που συζητήθηκε τον Οκτώβριο του 2016 στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών. Περισσότερα θα μάθουμε σε συγκέντρωση που προγραμματίζουμε μέσα στο μήνα το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου.
Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.